News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η τρίτη του Illarra

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ο Βάσκος θέλει να πετύχει στη Μαδρίτη

Ο μέσος απέκλεισε την επιλογή της Λίβερπουλ, αποφασισμένος να συνεχίσει στη Μαδρίτη


Ο Μπενίτεθ το βλέπει σαν πρόκληση να πάρει την καλύτερη εκδοχή του Βάσκου


Ο Asier Illarramendi θα δοκιμάσει ξανά. Η μοίρα του έμοιαζε μακριά απ’τη Μαδρίτη μετά από δύο σεζόν που δεν ήταν αυτές που αναμένονταν, αλλά η ιδέα του παίκτη είναι να παραμείνει και να κερδίσει μια θέση με τον Rafa Benitez. Απ’τη μία πλευρά, ο μέσος έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή, μέχρι σημείου που η Ρεάλ Μαδρίτης είχε μια πρόταση απ’τη Λίβερπουλ, αλλά ήταν ο ίδιος ο Illarra ο οποίος την απέρριψε, με την ελπίδα ότι σε αυτή την τρίτη σεζόν θα πετύχει περισσότερα με την παρουσία του στην ομάδα.

Για τον Μπενίτεθ, να πάρει την καλύτερη εκδοχή του Illarra, είναι επίσης μια πρόκληση. Είναι πεπεισμένος ότι ο Βάσκος έχει πολλά περισσότερα απ’όσα έχει δείξει τα τελευταία δύο χρόνια με τον Αντσελότι. Σαν παίκτης μοιάζει πολύ στον Xabi Alonso, με τον οποίο ο Rafa συνέπεσε στη Λίβερπουλ. Ο προπονητής τον απέκτησε όταν ήταν 22 και τον είχε υπό τις εντολές του, μέχρι που τον απέκτησε η Μαδρίτη στα 27 του.

Επιπλέον, ο προπονητής της Μαδρίτης πιστεύει ότι ο Asier ήταν άτυχος στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μεταξύ των τραυματισμών και της έλλειψης χρόνου συμμετοχής, η δεύτερη σεζόν τελείωσε επίσης, χωρίς το άλμα ποιότητας που αναμένονταν απ’αυτόν. Στην πραγματικότητα, το χειμώνα, και με την άφιξη του Lucas Silva, η Μπιλμπάο έκανε μια πρόταση για τον Βάσκο, αλλά ο Asier παρέμεινε πιστός, όπως και τώρα, στην ιδέα να θριαμβεύσει με τα λευκά.

Αυτή η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στη Μελβούρνη, ο παίκτης υπέστη έναν τραυματισμό που τον εμπόδισε να παίξει στο φιλικό με τη Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Παρασκευή. Ωστόσο, ο παίκτης δεν συμμετείχε στο φιλικό της Guangzhou, συγκεκριμένα τη Δευτέρα, καθώς δεν είχε καλή αίσθηση. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κανένα πρόβλημα κι ο παίκτης συνεχίζει να κάνει τρέξιμο. Εθεάθη να προπονείται στον αγωνιστικό χώρο πριν απ’το παιχνίδι με την Ίντερ κι, αν όλα πάνε καλά, θα’ναι έτοιμος για το Audi Cup στις αρχές Αυγούστου.

Εναλλακτική λύση

Στα σχέδια του Ράφα υπολογίζεται περισσότερο, απ’τη στιγμή που πέρυσι οι Modric και Kroos δεν έφτασαν στην τελική ευθεία της σεζόν σε καλή κατάσταση, καθώς ήταν εξαντλημένοι. Ο Lucas Silva θα αποχωρήσει, καθώς δεν υπάρχει θέση γι’αυτόν κι ο τέταρτος μέσος θα’ναι ο Casemiro.

Στον Μπενίτεθ, αρέσουν επίσης μέσοι με το προφίλ του Illarra, πολύ πειθαρχημένοι τακτικά, πάντα στην υπηρεσία της ομάδας, με καλό άνοιγμα της μπάλας και οι οποίοι χάνουν τη θέση τους σε σπάνιες περιπτώσεις. Ακριβώς οι αρετές του Asier.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.