News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Λευκή σημαία

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Τ’αποδυτήρια γιορτάζουν τη συνομιλία μεταξύ του Florentino και του Ramos


Ο σκληρός πυρήνας τον θεωρεί τον φυσικό ηγέτη της ομάδας



Η συνομιλία μεταξύ του Ramos και του Florentino και το τέλος του Ψυχρού Πολέμου μεταξύ του Προέδρου και του αμυντικού έχουν αντιμετωπιστεί στα λευκά αποδυτήρια σαν νίκη. Η παραμονή του αρχηγού στην ομάδα είναι μεγάλη είδηση ​​για το ρόστερ, το οποίο δεν ήθελε να χάσει κι άλλον αρχηγό μέσα σε λίγες μέρες, μετά την αναχώρηση του Iker.

Υπάρχει ένας σκληρός πυρήνας στα αποδυτήρια, που αποτελείται κυρίως από Ισπανούς και επίσης κι από άλλους παίκτες, όπως τον Cristiano ή τον Πέπε, που κατανοούν ότι ο ηγέτης της ομάδας στα αποδυτήρια κι έξω απ’αυτά, είναι ο Ράμος. Κι έτσι η είδηση ​​που έφτασε για την ομαλή διεξαγωγή των σχέσεων με το σύλλογο και την παραμονή του στην ομάδα έφερε χαρά στο ρόστερ.

Μετά από εβδομάδες αβεβαιότητας και πολλές αμφιβολίες, τα αποδυτήρια φοβήθηκαν  μήπως χάσουν τον Ramos, ένα σημαντικό παίκτη και καθοριστικό μέσα στην ομάδα. Ένας βετεράνος, όταν πρόκειται να παλέψει για την ομάδα στα γραφεία και για τους συμπαίκτες του, δεδομένου ότι το περιβραχιόνιο, σε οποιοδήποτε αγώνα ή γήπεδο, ασκεί μεγάλη πίεση στον διαιτητή ή στο περιβάλλον.

Η άφιξη του Florentino Perez στην Κίνα και η συνάντησή του με τον Sergio Ramos φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει τα ερωτήματα σχετικά με το μέλλον του αμυντικού. Ο Σεβιγιάνος μεταβίβασε στον σύλλογο την επιθυμία του ν’αποσυρθεί σ’αυτόν και ζήτησε να εκτιμηθεί η δέσμευσή του. Ένας βασικός παράγοντας για την παραμονή είναι ακριβώς η βαρύτητα που έχει στ’αποδυτήρια. Η αναχώρησή του θα μπορούσε να προκαλέσει σχίσμα μεταξύ των παικτών και του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, κάτι που τώρα φαίνεται να καταπνίγεται.

Ο Μπενίτεθ, ικανοποιημένος

Ένας άλλος που πανηγυρίζει την ομαλοποίηση των σχέσεων μεταξύ του αρχηγού και του προέδρου είναι ο Ράφα Μπενίτεθ. Ο προπονητής βλέπει επίσης τον Ramos ως ακρογωνιαίο λίθο του αθλητικού σχεδιασμού και χθες, στη συνέντευξη Τύπου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων: "Όπως είπα, σε γεύμα με τον Πρόεδρο, μου είπε ότι επρόκειτο να μιλήσει στον Sergio. Μίλησε μαζί του και οι δύο τους είναι αισιόδοξοι".

Ως εκ τούτου, η ανανέωση των σχέσεων,  έχει εξαπλώσει την αισιοδοξία στα μαδριλένικα αποδυτήρια, τα οποία ήδη έχουν χάσει αυτό το καλοκαίρι τον Ίκερ Κασίγιας και τα οποία αρνούνταν να πουν αντίο και στον νέο αρχηγό τους επίσης, τον Sergio Ramos.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.