News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Νικητής ο Sergio Ramos: η Ρεάλ Μαδρίτης θα δώσει αγάπη, αναγνώριση και μαρούλι

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Η απότομη αποχώρηση του Ίκερ Κασίγιας, με την τιμή και την αρχοντιά της Ρεάλ Μαδρίτης στο πάτωμα, είχε αποφασιστική επιρροή σ’αυτήν την απότομη στροφή στην στρατηγική του Florentino Perez


Ο Florentino Perez και οι κόρες των οφθαλμών του, δηλαδή, ο Sergio Ramos, θα κάνουν και πάλι μια αρρωστημένη αγκαλιά, μια αγκαλιά του είδους εκατομμυρίων, madridismo, antimadridismo, προσποιητή και νοσηρή, επειδή είναι πλασματικό να αγκαλιάζει μπροστά στις κάμερες τον άσωτο γιο που ποτέ δεν ήθελε να φύγει απ’τον πατέρα που ποτέ δεν ήθελε να είναι. Ο Sergio Ramos, με εντολή του προέδρου, σφραγίδα, κι ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2020.
Ο Σεβιγιάνος θα πρέπει να κάνει μια πρόποση στον ήλιο και να θυμηθεί νοητικά τον φίλο του Ίκερ Κασίγιας, επειδή αυτή η φυγή, με τηνεικόνα της απότομης αποχώρησης του, με την τιμή και την αρχοντιά της Ρεάλ Μαδρίτης στο πάτωμα, είχε αποφασιστική επιρροή σ’αυτήν την απότομη στροφή στην στρατηγική του Florentino Perez. Μέχρι πριν από ένα μήνα,ήταν αποφασισμένος,ν’ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του συλλόγου για τον διεθνή αμυντικό, επειδή, σύμφωνα με τα λόγια των συμβούλων του, δεν θα μπορούσε ν’ αντέξει ούτε ένα λεπτό παραπάνω τον Sergio και, πάνω απ 'όλα, τον René, τον αδελφό του ποδοσφαιριστή κι επίσης, μάνατζερ του, τον οποίο κατηγορεί για τη διαρροή ειδήσεων και για την χειραγώγηση όλου αυτού.

Αλλά δεν περίμενε, πρώτος ο πρόεδρος, ότι η απόλυση του Ίκερ Κασίγιας θα γίνονταν ένα τσουνάμι με απρόβλεπτες συνέπειες κι ότι η σημαία του συλλόγου θα λασπώνονταν. Ο Florentino ήταν σαν μαραμένο ροδάκινο, για όποιον θυμάται τη σκηνή.
Ο Florentino ίδρωσε από ντροπή
Συνέβη κατά τη διάρκεια του αντίο του Ίκερ Κασίγιας, το οποίο οργανώθηκε βιαστικά μετά την μοναχική εμφάνιση του τερματοφύλακα την προηγούμενη μέρα στον Τύπο: αποδοκιμασίες από τις κερκίδες, κραυγές «Florentino παραιτήσου» κι ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, ίδρωσε από ντροπή και η αυτοεκτίμηση είχε φτάσει στις αποχετεύσεις του Μπερναμπέου. Ο πρόεδρος έψαχνε μια τρύπα για να κρυφτεί απ’την κοροϊδία που υπέφερε. Αυτά τα τριάντα λεπτά ήταν τα μεγαλύτερα της ζωής του. Κι έτσι, ο Florentino Perez είπε: «ποτέ ξανά».
Ο Sergio δεν θα μπορέσει ποτέ να ευχαριστήσει τον Ikerγια την τεράστια χάρη που του έκανε. Έτσι είναι η ζωή. Αλλά ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης διέταξε η υπόθεση του Sergio Ramos να θαφτεί, το συντομότερο, ίσως ακόμη και στην ίδια την Κίνα. Ο Florentino Perez έχει πει ότι τα τρία πράγματα που θέλει ένας παίκτης είναι η αγάπη, η αναγνώριση και το μαρούλι.
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Florentino Perez κι ο Sergio Ramos, με ασημένια γέφυρα κατασκευασμένη απ’τον Rafa Benitez-ο προπονητής ζήτησε την άμεση διευθέτηση της κατάστασης-πρωταγωνίστησαν στις φωτογραφίες του καλοκαιριού. Η αναγνώριση είχε άμεσο χαρακτήρα: ο αρχηγός, ο πρώτος που φοράει το περιβραχιόνιο. Ο δεύτερος αρχηγός είναι ο Κριστιάνο.
Ακριβώς κάτω απ’τον Cristiano
Όσο για τους όρους του νέου συμβολαίου, φρόντισε να προκαλέσει ένα χαμόγελο στον διεθνή αμυντικό. Το παρόν λήγει το 2017, το νέο θα λήγει το 2020. Κι αν πραγματοποιηθεί μια σειρά εφικτών στόχων, ο Sergio Ramos θα φτάσει τα 12 εκατομμύρια. 8 εκατομμύρια σταθερά συν 4 από μπόνους (διεθνείς εμφανίσεις, συμμετοχές με την ομάδα, τίτλοι ...). Ο Sergio Ramos, ως εκ τούτου, θα βρεθεί στο ύψος του GarethBale (τον οποίο θα ξεπερνά ελαφρώς) κι ένα βήμα κάτω απ’τον σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με την ανακοίνωση και την υπογραφή, η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι γεμάτη χαμόγελα, ειδικά ο παίκτης και το περιβάλλον του. Επίσης, ο Rafa Benitez, θα χαμογελά, καθώς τον θεωρεί βασικό παράγοντα της σταθερότητας του πρότζεκτ του (και το’χει δείξει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού). Ένας άλλος που θα αναπνεύσει ήσυχα είναι ο Πέπε, ο οποίος θα υπογράψει επίσης την επέκταση του συμβολαίου με συμφέροντα στοιχεία γι 'αυτόν. Ο Raphael Varane δεν θα χαμογελάσει πολύ. Ο Γάλλος θα παραμείνει τρίτος αμυντικός, κάτι που δεν του αρέσει. Με την εγγύηση της παραμονής του Sergio Ramos, η υπογραφή του Nicolas Otamendi εξατμίζεται προς το παρόν, αν κι ο Mendes, ο μάνατζερ του Αργεντινού, θα σπεύσει να την ολοκληρώσει.
Το χαμόγελο του Florentino Perez για όλα αυτά, φαίνεται ότι είναι για το γυαλί. Για τις κάμερες. Στο εσωτερικό, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν σταματά να έχει αναπάντητα ερωτήματα. Η κατάσταση δεν είναι σύμφωνη με το σχεδιασμό, αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση σε ό, τι είχε κανονιστεί και το γεγονός αυτό τον ενοχλεί πολύ. Ένας τύπος σαν κι αυτόν, συνηθισμένος να νικά, θα φάει ένα πιάτο με γεύση ήττας. Ότι χειρότερο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.