News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino, έγινε αποδεκτός απ’τις αρχές της Σαγκάης

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Μεταξύ γεύματος των διοικούντων της Μίλαν και της Μαδρίτης

Ο Florentino αναλύει το πρόγραμμα συνεργασίας μεταξύ της Σαγκάης και της Ρεάλ Μαδρίτης


Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Florentino Perez, έγινε αποδεκτός στη Σαγκάη από την κορυφαία αρχή της μεγαλούπολης της ανατολική Κίνας, τον Han Zhen, την παραμονή του φιλικού με την Μίλαν.

Σε μια ατμόσφαιρα εγκαρδιότητας, ο Florentino ανέλυσε μαζί με τον Han (Γενικό Γραμματέα του Κόμματος ) και τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Zhao Wen, τα τρέχοντα προγράμματα συνεργασίας μεταξύ της Σαγκάης και της Ρεάλ Μαδρίτης, μία απ’τις πιο δημοφιλείς ομάδες στην δυτική Κίνα.

Εν όψει του αυριανού φιλικού εναντίον της Μιλάν, οι διοικήσεις των δύο ομάδων, με επικεφαλής τους Florentino και Adriano Galliani είχαν μεσημεριανό γεύμα σε εστιατόριο της Σαγκάης.

Η λευκή ομάδα ήρθε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κίνα, απ’την Αυστραλία κι έπαιξε το πρώτο φιλικό στη Guangzhou (νότια), τη Δευτέρα, κατά το οποίο η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ κέρδισε με ένα ξεκάθαρο 3-0.

Μπάνιο για το σύνολο της Μαδρίτης στην Κίνα

Το κινεζικό μέρος της περιοδείας έχει βοηθήσει την Ρεάλ Μαδρίτης-ακόμα βυθισμένη στις φήμες σχετικά με την πιθανή αποχώρηση του Sergio Ramos και την άφιξη του David De Gea- να υπογράψει μια σημαντική συμφωνία με τη μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου στην ασιατική χώρα, την Alibaba, η οποία ανοίγει μ’ένα online store.

Παράλληλα με την επίσημη τελετή, η ομάδα της Μαδρίτης έκανε κι ένα μπάνιο στο ξενοδοχείο της Σαγκάης The Twelve, ένας τόπος συγκέντρωσης της ομάδας, όπου υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους οπαδούς.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι φήμες για μια πιθανή απόκτηση ενός νεαρού Κινέζου παίκτη στις χαμηλότερες κατηγορίες της Ρεάλ Μαδρίτης (Lin Liangming, 19 χρονών, ανήκει στην Guangzhou R & F), αν και για την ώρα η Ρεάλ δεν θέλησε να επιβεβαιώσει την καλή κατάληξη των διαπραγματεύσεων.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.