News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino Pérez παρουσιάστηκε στην Κίνα με μάνικα πυρόσβεσης

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ο πρόεδρος εντάχθηκε στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης επί κινεζικού εδάφους με διάφορα θέματα προς επίλυση. Του Sergio Ramos και του Keylor Navas και μετά ενός νευριασμένου Κριστιάνο Ρονάλντο


Το καλοκαίρι είναι ακόμα ζεστό για τη Ρεάλ Μαδρίτης σε διάφορα μέτωπα. Μετά το ατυχές επεισόδιο του Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος έφυγε απ’την πίσω πόρτα, επειδή έτσι το ήθελε ο Florentino Perez, ο πρόεδρος εντάχθηκε στην καλοκαιρινή περιοδεία της ομάδας, η οποία από χθες βρίσκεται στην Guangzhou της Κίνας, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας στην Αυστραλία. Ο πρόεδρος, ο οποίος συνοδεύεται απ’τον Jose Ángel Sánchez (Γενικός Διευθυντής) έχει να αντιμετωπίσει διάφορα ζητήματα που επηρεάζουν τη ζωή της πρώτης ομάδας, αυτές τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας. Το καλοκαίρι μπορεί να γίνει πολύ μεγάλο, σχεδόν αιώνιο, εάν δεν αντιμετωπιστούν τα διάφορα θέματα, το συντομότερο δυνατόν. Ακριβώς για να μην ξανακουστούν κραυγές του στιλ «Florentino παραιτήσου!», οι οποίες ακούστηκαν πρόσφατα στο Santiago Bernabeu...

"Υπάρχουν λίγα να συζητηθούν," δήλωσε ο Sergio Ramos όταν ερωτήθηκε απ’το Cuatro, στην μεικτή ζώνη, μετά το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι, την περασμένη Παρασκευή. Ο αμυντικός δεν έχει μιλήσει από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία, αλλά ο θυμός του με τον Florentino Perez έχει συσσωρευτεί εδώ και καιρό. Ο αμυντικός, κουρασμένος απ’την ασέβεια του προέδρου του, ο οποίος ιδιωτικά έριξε, περισσότερα από ένα, δηλητηριασμένα βέλη, αναμένει τις εξελίξεις. Έχουν περάσει μήνες, στους οποίους περιμένει το βελτιωμένο συμβόλαιο που του υποσχέθηκαν, αλλά αυτό το θέμα παραμένει δευτερεύων. Ο Sergio, για την ώρα, έχει αποφασίσει να φύγει απ’τον σύλλογο και μένει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Van Gaal ήρθε στο προσκήνιο πριν από λίγες ημέρες, λέγοντας ότι ενδεχομένως «ο κ. Ramos να βρίσκεται στην διαδικασία» μπερδεύοντας ακόμα πιο πολύ τις σχέσεις μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός προπονητής θέλει να ενισχύσει την άμυνα του με έναν αμυντικό ανώτερου επίπεδου και η οργή του Sergio Ramos για τον πρόεδρο, λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων του βρετανικού κλαμπ, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη «ψυχολογικό πόλεμο» με το λευκό κλαμπ για τον De Gea. Ο Florentino δεν θα καθυστερήσει περισσότερο την περίπτωση του Sergio Ramos, ο οποίος εδώ και μήνες έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να πρωταγωνιστήσει σε ένα επεισόδιο, όπως αυτό που έπρεπε να ζήσει ο Ίκερ Κασίγιας.

Η σχέση του Florentino Perez με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, απ’την άλλη πλευρά, έχει τεταθεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Σ’αυτήν την προετοιμασία ο Πορτογάλος εμφανίζεται σκυθρωπός. Ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Κάρλο Αντσελότι και η άφιξη του Rafa Benitez δεν του κάθεται πολύ καλά. Ο προπονητής, ο οποίος γνωρίζει το σενάριο που έχει να διαχειριστεί, έπρεπε να ανασκευάσει την δήλωση αξιολόγησης για τον Πορτογάλο. Από έναν απ’τους καλύτερους, έγινε ο καλύτερος στον κόσμο. Ο προπονητής της Ρεάλ , άλλωστε, γνωρίζει ότι δεν πρέπει να δώσει το μικρότερο ρόλο στο αστέρι της ομάδας του, μετά την αλλαγή της θέσης του Μπέιλ, σε έναν λαμπρότερο ρόλο, αφήνοντας την δεξιά πτέρυγα, για να παίξει πιο κοντά στην περιοχή.


Ένας ανήσυχος μάνατζερ

Ορισμένες στάσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο θερμαίνουν περαιτέρω τη σχέση του με τον Florentino Perez, ο οποίος κατ'ιδίαν δεν χαρίστηκε-όπως και σ’άλλες περιπτώσεις-όταν επέκρινε τον επιθετικό. Με τον Πορτογάλο αστέρα, θέλει να χαλαρώσει την ατμόσφαιρα, γνωρίζοντας ότι δεν είναι άνετος, για την ώρα, με τον νέο προπονητή του. Ο πρόεδρος έχει άλλα εκκρεμή ζητήματα, τα οποία θα μπορούσε να διευθετήσει αυτές τις μέρες-σε ρόλο τεχνικού διευθυντή-, όπως των Illarramendi, Lucas Silva ή του Odegaard, που εκτός απρόοπτου, δεν θα ξεκινήσουν τη σεζόν, φορώντας λευκά.

Τι θα πει ο Florentino στον Keylor Navas; Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει τον ψυχρό πόλεμο με τον Van Gaal και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά εξακολουθεί να πιστεύει, ότι ο De Gea θ’αποκτηθεί αυτό το καλοκαίρι. Ο De Gea, ο οποίος αυτή την στιγμή αναμένεται να εργάζεται υπό τις οδηγίες του Rafa Benitez, αναμένει τις εξελίξεις, ελπίζοντας ότι το κουβάρι θα ξετυλιχθεί ανά πάσα στιγμή. Αν συμβεί αυτό, ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας θα πακετάρει, αν κι έχει πει χιλιάδες φορές ότι ο μόνος στόχος του είναι να θριαμβεύσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Jorge Mendes, μάνατζερ του τερματοφύλακα της ManU, περνά πολύ αναστατωμένες μέρες, βλέποντας πώς περνάει ο καιρός και η μεταγραφή δεν πραγματοποιείται. Έχοντας συμφωνήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης, δεν περίμενε ότι, σε αυτό το σημείο, ο πελάτης του θα βρίσκονταν σε προετοιμασία, υπό τις εντολές του Van Gaal. Οι όροι του συμβολαίου του De Gea έχουν συμφωνηθεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά ο νομικός σύμβουλός του είναι πολύ ανήσυχος, διότι είχε υποσχεθεί στον ποδοσφαιριστή, ότι αυτόν τον καιρό, θα είχε πάει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Αλλά με τον Kiko Casilla να’χει αποκτηθεί, ο Florentino Perez παίζει τα χαρτιά του με υπομονή. Όπως κι ο Van Gaal, ο οποίος τέντωσε το σκοινί, λέγοντας ότι ο Νταβίντ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στην Premier League, η οποία ξεκινά το Σάββατο, 8 του Αυγούστου.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.