News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Μπέιλ επισκιάζει τον Κριστιάνο κι ο Μπενζεμά μπορεί να ακολουθήσει τα χνάρια του Özil

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Του Enrique Marin

"Δεν είναι ένα πείραμα," είπε ο Μπενίτεθ, για τη νέα τοποθέτηση του Ουαλού, στον άξονα και για την ελευθερία των κινήσεων. Θα δούμε πώς θα το πάρει ο Κριστιάνο, αν και το μεγάλο θύμα μπορεί να είναι ο Μπενζεμά.


Ένα απ’τα πρώτα συμπεράσματα που μπορούν να εξαχθούν, για την Ρεάλ Μαδρίτης του Rafa Benitez είναι η μεγαλύτερη έμφαση που δίνεται στον Gareth Bale. Ο Ουαλός, ο παίκτης για τον οποίο ο Florentino Perez, είναι πεπεισμένος ότι θα πρέπει να διαδεχθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως ηγέτης της ομάδας, όχι μόνο δεν έπαιξε το πρώτο φιλικό παιχνίδι αυτής της σεζόν στα δεξιά, αλλά βρέθηκε στον άξονα, με ελευθερία κινήσεων και για δέκα λεπτά περισσότερα από ό, τι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, γεγονός που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ανήκουστο.

"Δεν είναι ένα πείραμα," δήλωσε ο τεχνικός, για όποιον είχε αμφιβολία, για το αν ο Μπέιλ θα μετατρέπονταν σε σημείο αναφοράς της ομάδας. «Νομίζω ότι είναι μια ενδιαφέρουσα προοπτική, αν νιώθει άνετα εκεί», πρόσθεσε για να καταστήσει ακόμη πιο σαφές ότι είναι σημαντικό το γεγονός ο Ουαλός να’ναι ευτυχισμένος κι ο εκπρόσωπός του να μην διαμαρτύρεται δημοσίως, ότι ο παίκτης του δεν παίρνει πάσες. Ναι, ο Μπενίτεθ δεν θα μπορούσε να’ναι πιο ειλικρινής, αν και θα πρέπει να δούμε πώς θα το πάρει ο Κριστιάνο, το πρώτο θύμα της παραμονής του, στην αγαπημένη του αριστερή πλευρά, λόγω της άρνησης του να παίξει στο 9, κάτι που αρχικά σκέφτηκε να προτείνει ο Rafa. Το γεγονός ότι ο Bale ξεκινάει στον άξονα,  έχοντας ελευθερία να κινείται προς κάθε πλευρά, σημαίνει απαραίτητα, ότι ο Πορτογάλος δεν μπορεί να ξεδιπλωθεί, όπως αρέσει στον ίδιο, δηλαδή, να κάνει το κόψιμο από έξω προς τα μέσα, αλλάζοντας πόδι, για να έχει καλύτερο σουτ στο τέρμα.

Ψάχνοντάς παίκτες, οι οποίοι μπορεί να χαθούν απ’το προσκήνιο με το νέο προπονητή, βρίσκουμε τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος, που έμεινε στον πάγκο προς όφελος του Jesé, δεν έχει το προφίλ που αρέσει στον Μπενίτεθ. Δεν είναι ένας επιθετικός, ούτε που θα πιέσει την αντίπαλη άμυνα, στην προσπάθεια της να βγάλει την μπάλα απ’την περιοχή, ούτε εκρηκτικός. Επιπλέον, θα είναι είδηση, αν ​​ ο Florentino Perez δεν προσπαθήσει να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή, πέρα απ’του De Gea, ο οποίος θα αποκτηθεί αν κι αυτό δεν έχει γίνει ακόμα.


Το φαβορί του προέδρου είναι ο Kun Aguero, για τον οποίο έχει ήδη έρθει σε επαφή με την Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, ο Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan, ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου, δήλωσε ότι ο Αργεντινός επιθετικός είναι αδιαπραγμάτευτος και γνωρίζοντας τη δύναμη της αποπλάνησης της Ρεάλ Μαδρίτης, του έχει δώσει λευκή επιταγή για να μην φύγει. Θα δούμε. Την ίδια στιγμή, απ’την Ιταλία επιμένουν σχετικά με το ενδιαφέρον του Ράφα Μπενίτεθ για τον Fernando Llorente, ο οποίος δεν φαίνεται να βρίσκεται στα σχέδια του προπονητή της Γιούβε, Massimiliano Allegri, για την επόμενη σεζόν.


Ο Βενγκέρ, βρίσκεται σε αναμονή για ότι μπορεί να γίνει

Όπως έχει αναφέρει η El Confidencial, ο Arsene Wenger γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει με τον Μπενζεμά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην πραγματικότητα, ο προπονητής της Άρσεναλ έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τον συμπατριώτη του, καθώς είναι γνωστό ότι διαφορετικά δεν θα υπήρχε δυνατότητα να τον πάρει στο κλαμπ του Λονδίνου και δεν θα πρέπει να σπαταλά τον χρόνο του. Προς το παρόν, σε αντίθεση με ό, τι έχει διαρρεύσει απ’την κύρια περιοχή του Μπερναμπέου, ο Karim δεν έχει πει όχι στην περίπτωση μεταγραφής του στους Gunners. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν ανέκαθεν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του προέδρου, αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε, αλλά η πώληση του, δεν μπορεί παρά να αποτελέσει μια καλή οικονομική συναλλαγή, δεδομένου ότι ο Florentino μπορεί να θεωρεί ότι ο παίκτης έχει ξεχρεωθεί, αλλά κι ότι ξέρει ότι δεν πρόκειται να δυσαρεστήσει ένα μέρος των madridismo, οι οποίοι δεν έχουν πειστεί απ’τον Μπενζεμά.

Ενώ ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού βρίσκεται μπροστά και είναι γνωστή η υπομονή με την οποία ο Βενγκέρ πραγματοποιεί συνήθως μεταγραφές, δεν θα ήταν έκπληξη το γεγονός ότι το 9 θα μπορούσε να ακολουθήσει τα χνάρια του Mesut Özil, ο οποίος το 2013 πωλήθηκε απ’την Ρεάλ Μαδρίτης στην Άρσεναλ, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, για  45.000.000 €. Το βασικό ερώτημα είναι, αν η αγγλική ομάδα έχει τα χρήματα για να τον αποκτήσει, καθώς ο Βενγκέρ θέλει ξεκάθαρα τον επιθετικό, όπως ακριβώς συνέβη με τον Τσέχο Πετρ Τσεχ, ο οποίος τελικά κατέληξε στην Άρσεναλ.

Υπενθυμίζεται στους αναγνώστες της στήλης του Καλπάζων Συνταγματάρχη κι αυτό εδώ το σχετικό άρθρο, στις 10/6.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.