News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Στο πρώτο μας ραντεβού μου εξήγησε τι είναι το 4-4-2»

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ο Μπενίτεθ, σύμφωνα με τη σύζυγό του


Πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα βρίσκεται μια μεγάλη γυναίκα. Και η περίπτωση του Ράφα Μπενίτεθ δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι η Montserrat Seara, η σύζυγος του Μπενίτεθ. Διδάκτωρ της Νομικής με καταγωγή απ’το Ourense, στη Γαλικία, η οποία αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «La Región», πώς είναι να’ναι παντρεμένη, για περισσότερα από 20 χρόνια, με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Απλά σκέπτεται το ποδόσφαιρο: " Στο πρώτο μας ραντεβού μου εξήγησε τι είναι το 4-4-2. Του είναι δύσκολο να μείνει μακριά απ’το παιχνίδι. Τη χρονιά που έμεινε στο σπίτι, βοήθησε στην προπόνηση της σχολικής ομάδας, ήταν κάτι ξεκαρδιστικό. Στέκονταν στις γραμμές και τους φώναζε, σα να ήταν παίκτες της πρώτης κατηγορίας, κουνώντας τα χέρια του. Γι 'αυτόν, το ποδόσφαιρο δεν είναι μια δουλειά, είναι το πάθος του".

Ο Rafa και οι 11άδες του: Ο Μπενίτεθ δεν χαλαρώνει ποτέ. «Ούτε κι εγώ δεν τις ξέρω. Μερικές φορές τον ρωτάω, ποιος θα παίξει; Και μου απάντα ότι δεν γνωρίζει ακόμη. Στη Λίβερπουλ δέχτηκε κριτική, επειδή άλλαζε πάντα την 11άδα. Νόμιζα ότι οι δύο καλύτεροι φίλοι του στην Αγγλία σκέφτονταν να τον σκοτώσουν. Απλά πες ένα ναι ή ένα όχι! Δεν υπήρχε κανένας τρόπος, δεν λέει ποτέ τίποτα».

Η αποχώρηση του απ’τη Νάπολι: Ο Μπενίτεθ προφασίστηκε "οικογενειακούς λόγους" την ημέρα που αποχώρησε απ’την ομάδα, εκδοχή που επιβεβαιώνει η σύζυγός του. "Στη Νάπολι το χειμώνα η επικοινωνία ήταν δύσκολη, δεν υπήρχαν απευθείας πτήσεις και ήταν δύσκολο. Τώρα είναι στη Μαδρίτη, θα είναι όλα πιο εύκολα."

Η ζωή της σαν γυναίκα του Μπενίτεθ: «Έχω σταματήσει να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, αλλά επίσης κέρδισα άλλα στον τομέα της ελευθερίας και στο να μπορώ να βοηθώ τους άλλους. Κάνουμε πολλά πράγματα για παιδιά με προβλήματα, στο Λίβερπουλ». Η Μοντσεράτ, η οποία τιμήθηκε το 2012 ως «Γυναίκα της Χρονιάς», αναγνωρίζει ότι τέτοιες ενέργειες είναι πιο εύκολες να πραγματοποιηθούν «έχοντας το επώνυμο Μπενίτεθ».

Απορρίπτει την επανεγκατάσταση στην Μαδρίτη: «Οι κόρες μας έχουν τη ζωή τους στο Λίβερπουλ, τις σπουδές τους, τους φίλους τους ... Στη Μαδρίτη, όλη η ηρεμία που έχουμε στο Λίβερπουλ, θα εξαφανιστεί».

Ερωτηθείς κατά πόσο υπάρχει κίνδυνος επανάληψης της υπόθεσης Κασίγιας-Carbonero, η Montserrat είναι απόλυτη. «Στον κόσμο του ποδοσφαίρου θα πρέπει να κρατήσεις πολλά μυστικά. Δεν θέλω να πω πολλά για την υπόθεση του Κασίγιας. Του άξιζε να τελειώσει στη Μαδρίτη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο». Πάνω απ’την υπόθεση του Κασίγιας αιωρείται η φιγούρα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Μουρίνιο και η μοίρα: η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η τρίτη απ’τις πρώην ομάδες του José Μουρίνιο, που προπονεί ο Ράφα. «Συμμαζεύουμε τα χάλια που αφήνει ο φίλος ...», αστειεύτηκε, αλλά σίγουρα ο Μου, δεν θα το βρήκε αστείο. «Αν το σκεφτείτε, είναι φυσιολογικό να διασταυρώνονται οι δρόμοι τους. Υπάρχουν λίγες κορυφαίες ομάδες».

Μήπως μετράει τα χρόνια για τη συνταξιοδότηση; "Δεν ξέρω αν θα θέλει να αποσυρθεί ποτέ. Πρώτα ο Θεός, έχει ακόμα είκοσι χρόνια στο ποδόσφαιρο".
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.