News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Van Gaal δεν θα μπλοφάρει στο παιχνίδι του για τους Ramos και De Gea με τον «κύριο» Florentino

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να αρνείται να πουλήσει τον τερματοφύλακα του και δεν διαψεύδει το ενδιαφέρον του για τον αμυντικό της Μαδρίτης, γνωρίζοντας ότι ο πρόεδρος της, δεν αντέχει να τον πουλήσει


«Οι μεταγραφές είναι μια διαδικασία και θα πρέπει να περιμένουμε, διότι η περίοδος είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Αυγούστου. Θα προτιμούσα να μην μιλήσω για φήμες, αλλά μπορεί ο «κύριος» Ράμος να συμπεριλαμβάνεται σ’αυτή τη διαδικασία. Ποτέ δεν ξέρεις». Ο πάντα παρορμητικός και τώρα αινιγματικός, Louis van Gaal, εξακολουθεί να παίζει τα χαρτιά του στο παιχνίδι του πόκερ που έχει ξεκινήσει, με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τον David de Gea και δεν επιβεβαιώνει ούτε κι αρνείται ότι, μπορεί να συμπεριλάβει στις διαπραγματεύσεις τον Sergio Ramos.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος σε αντίθεση με τον Rafa Benitez στη Μαδρίτη, έχει όλη την εξουσία του Old Trafford στα χέρια του, ξέρει πού πονάει περισσότερο ο Florentino Perez και το χρησιμοποιεί. Πρώτον, για να πάρει περισσότερα χρήματα για τον De Gea, ο οποίος αποφάσισε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεύτερον, για να τεντώσει το σχοινί με τον Ράμος, ο οποίος θέλει να φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης και ξέρει ότι η United είναι ένας καλός προορισμός, όχι μόνο για ό,τι μπορεί να του προσφέρει οικονομικά, αλλά κι αθλητικά. Επιπλέον, δεν θα ήταν έκπληξη ο αδελφός και αντιπρόσωπός του, ο Rene, να έχει ήδη συμφωνήσει τους όρους για να τον ντύσει στα κόκκινα, εξ ου και το σχόλιο του «κυρίου» Van Gaal.

Αυτή που έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον De Gea, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, το οποία συνεπάγονταν ότι, ο Ισπανός τερματοφύλακας απέρριψε την προσφορά ανανέωσης πολλών εκατομμυρίων της Γιουνάιτεντ, αλλά τώρα ο πρόεδρος της Μαδρίτης δεν έχει καμία επιλογή, παρά να διαπραγματευτεί την αγορά του, με τον ίδιο τον Van Gaal, το ίδιο, φυσικά, κι ο Ολλανδός για τον Ramos. Το γεγονός ότι το συμβόλαιο του τερματοφύλακα λήγει το 2016, ήταν αρχικά ένας παράγοντας που έπαιξε υπέρ του, για τον Florentino, αλλά τελικά έχει στραφεί εναντίον του, όχι μόνο λόγω της αδιάλλακτης, αλλά θεμιτής, στάσης της Γιουνάιτεντ, αλλά ιδιαίτερα μετά την αναπάντεχη είσοδο στο προσκήνιο, του Σεβιγιάνου αμυντικού.

Το γεγονός ότι ο Van Gaal άφησε να εννοηθεί το ενδιαφέρον του για τον Sergio, αλλάζει ριζικά το σενάριο, όσο κι αν ο Jorge Mendes μετέφερε πριν από λίγες ημέρες στον De Gea, ότι η αποχώρησή του ήταν πιο κοντά. Ο Florentino είπε στον δεύτερο αποχαιρετισμό του Κασίγιας, ότι «υπάρχουν παίκτες οι οποίοι είχαν συμβόλαιο κι ο σύλλογος τους επέτρεψε να φύγουν κι άλλοι, οι οποίοι, δεν θέλει να φύγουν. Και οι παίκτες αυτοί δεν πρόκειται να φύγουν». Ένα σαφές μήνυμα προς τον Sergio, τον οποίο πολύ θα ήθελε να δει να βγαίνει απ’την ίδια πόρτα που πέρασε ο Ίκερ, αλλά γνωρίζει ότι τώρα δεν μπορεί να αντέξει την αποχώρηση του. Δηλαδή, ακριβώς το αντίθετο από αυτό που συνέβη με τον προηγούμενο αρχηγό, που τον έδιωξε.



Με τον Cillessen δεμένο, αλλά όχι ανακοινωμένο

Σε αντίθεση με τον Perez, ο οποίος έδιωξε τον Κασίγιας κι απέκτησε τον Kiko Casilla, με την ιδέα να’ναι ο αναπληρωματικός του De Gea, εν αναμονή του οποίου, θα πρέπει να αναζητήσει μια λύση για τον Keylor Navas, ο Van Gaal, όχι μόνο εξακολουθεί να υπολογίζει τον De Gea ως βασικό, αν κι ακόμα δεν έχει παίξει εξαιτίας ενός τραυματισμού, αλλά κι άφησε θαμμένο τον Victor Valdes και κρατάει σε αναμονή την απόκτηση του Jasper Cillessen, με τον οποίο έχει συμφωνήσει κι ο οποίος έχει ήδη αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στον Άγιαξ, αν κι εξακολουθεί να συνεχίζει να παίζει με την ολλανδική ομάδα.

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επίσης την επιλογή της απόκτησης του Nicolas Otamendi, του αμυντικού της Βαλένθια, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν θέλει να συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο Mestalla. Η ιδέα του Peter Lim είναι να μην πουλήσει τον Αργεντινό για λιγότερο απ’τα 50 εκατομμύρια που προβλέπει η ρήτρα του, αν και το ποσό αυτό δεν φοβίζει το Old Trafford. Αν τελικά δεν μπορέσει να «διασώσει» τον Ramos, ο Van Gaal ξέρει ότι έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τον Otamendi, ακριβώς τον πρώτο υποψήφιο για να αντικαταστήσει τον Σεβιγιάνο στη Μαδρίτη.

Η δημοτικότητα του Florentino Perez είναι στο κόκκινο, μετά από μια νέα άτιτλη σεζόν και τις αμφιλεγόμενες αποχωρήσεις των Αντσελότι και Κασίγιας, εξ ου και περισσότερο απ'το να θέλει να συνεχίσει ο Ράμος στην Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό που δεν μπορεί να επιτρέψει είναι η αποχώρηση του νέου αρχηγού. "Ο πρόεδρος μου είπε ότι ο Sergio θα συνεχίσει", δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Αυστραλία και σ'ένα ακόμα ένα χαρακτηριστικό ότι αυτός είναι γι'αυτό που τον διατάζουν.


Αλλά ο Ramos δεν είναι πρόθυμος να περάσει όλα όσα πέρασε ο Ίκερ, ακόμη κι όταν είχε συμφωνήσει να φύγει έχοντας αποδεχθεί την προσφορά της Πόρτο. Ο René έχει ξεκάθαρο ότι ο αδελφός του, τον οποίο εκπροσωπεί, δεν θα βρίσκεται στο Μπερναμπέου τη σεζόν που ξεκινάει, αν και το ίδιο σκέφτεται κι De Gea για το Old Trafford. Και οι δύο αποτελούν μέρος του ίδιου παιχνιδιού πόκερ, στο οποίο υπάρχει μόνο ένα ξεκάθαρο πράγμα : ο Van Gaal δεν θα μπλοφάρει και θέλει να απαντήσει στον Florentino, για την νίκη του περασμένου έτους, όταν εισέπραξε πάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ για τον Di Maria.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.