News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Υπάρχει και το πρωτάθλημα

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ο ΠΑΟΚ τα έχει πάει περίφημα στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, αλλά στην Ελλάδα δεν έχει κάνει «σεφτέ» ακόμη και θα το επιδιώξει κόντρα στον ΠΑΣ, που δεν το κέρδισε πέρυσι. Επιστροφή Πέλκα. 

Καλή η Ευρώπη, αλλά υπάρχει όμως και η Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την πρόκριση στους ομίλους του Europa League (θα αντιμετωπίσει Ντόρτμουντ, Κράσνονταρ και Καμπάλα) ώστε να φθάσει στην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και έχει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΣ στα Γιάννινα (21:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήρθε 0-0 στην πρεμιέρα με την Skoda Ξάνθη, ενώ έχει να κερδίσει στο πρωτάθλημα από τον Μάιο (1-0 τον Λεβαδειακό), μετρώντας σερί οκτώ αποτυχημένων προσπαθειών. Έφερε 0-0 με τον Πανιώνιο στο φινάλε της κανονικής περιόδου της περυσινής σεζόν και στη συνέχεια έκανε τέσσερις ήττες και ήρθε δύο φορές ισόπαλος στα play off. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΣ πλήγωσε αρκετά τον ΠΑΟΚ πέρυσι. Στους «Ζωσιμάδες» όπου θα αγωνιστούν σήμερα οι δύο ομάδες, επικράτησε 3-0, ενώ στα δυο παιχνίδια της Τούμπας πήρε ισοπαλία. Η μια έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να μείνουν εκτός οι Θεσσαλονικείς από τη συνέχεια του Κυπέλλου. 

Επιστρέφει ο Πέλκας μετά τον τραυματισμό του, ενώ βασικοί θα είναι και οι Σάμπο, Ζάιρο. Ο Όλσεν θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, ενώ την Πέμπτη αγωνίστηκε ο Γλύκος σε ένα παιχνίδι που του πήγε σβηστά η ομάδα του Τούντορ. Στην άμυνα θα παίξουν οι Λέοβατς, Κόστα, Βίτορ, Κωνσταντινίδης. Ο Τζιόλης στον άξονα, ο Σάμπο δεξιά του και ο Κάτσε αριστερά του. Ο Μακ θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης αυτήν την φορά και ο Πέλκας δεξιάς. Μοναδικός προωθημένος ο Ζάιρο. 

Ο ΠΑΣ αναμένεται να παραταχθεί με τους Βελλίδη, Ναδάλες, Μπέριο, Μιχαήλ, Στρούνα. Τζημόπουλος και Τσουκαλάς στον άξονα, δεξιά ο Τσάβες, αριστερά ο Ακόστα και οι Ίλιτς, Μανιάς στην επίθεση.
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.