News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino Perez εγκατέλειψε θυμωμένος το γεύμα των ηγετών πριν το ντέρμπι

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Για την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων


Το γεύμα των διοικητικών συμβουλίων της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο εξελίσσονταν ήσυχα, μέχρι που τέθηκε το θέμα της πώλησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, πριν απ’το οποίο ο Florentino έφυγε, σύμφωνα με την «AS»


Κυριακή, μεσημέρι, ήσυχο γεύμα στο La Taberna del Capitan Alatriste. Οι διοικούντες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο γευμάτιζαν πριν απ’το ντέρμπι του Vicente Calderon... αλλά η ηρεμία δεν κράτησε πολύ. Ήρθε η ώρα που στο γεύμα εργασίας εμφανίστηκε ο Miguel Angel Gil Marin και η κατάσταση έγινε έντονη: μια αντιπαράθεση μεταξύ των δηλώσεων έκανε τον Florentino Perez να σηκωθεί και να ζητήσει απ’τα στελέχη του να φύγουν απ’το τραπέζι.

Το περιστατικό αυτό, όπως πληροφορεί η «As», συνέβη την Κυριακή στην ισπανική πρωτεύουσα, μια κατάσταση που επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο διοικήσεων περνούν μία απ’τις χειρότερες στιγμές των τελευταίων ετών. Οι αποτυχημένες μεταγραφές παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης απ’την Ατλέτικο, όπως των Forlan, Aguero, Falcao ή Oblak τέντωσαν το σχοινί που τελικά έσπασε με την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Ο Gil Marin, αντί να τρώει με τα στελέχη των Κινέζων μετόχων της Wanda, βρέθηκε μαζί με τα στελέχη της Ατλέτικο στο τραπέζι όπου γίνονταν το γεύμα εργασίας. Ήταν τότε, εκείνη την ίδια στιγμή, κατά την οποία ο Florentino Perez άρχισε να κατηγορεί τον Αντιπρόεδρο της Ατλέτικο για την επιμονή της ομάδας του να διαπραγματεύεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα συλλογικά παρά ατομικά, μια κατάσταση, που η μόνη ομάδα της Primera που την θέλει, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης .

Σταδιακά, η συζήτηση έφτασε σ’ένα ασυμβίβαστο σημείο, επειδή οι θέσεις των δύο αξιωματούχων ήταν ανταγωνιστικές και κατέστη αδύνατο να βρεθεί ένα κοινό στοιχείο στον διάλογο. Ήταν τότε, όταν ο Florentino Perez αποφάσισε να φύγει απ’το τραπέζι και απαίτησε απ’τα στελέχη του να πράξουν το ίδιο, μια κατάσταση η οποία, σύμφωνα με την «AS», αιφνιδίασε περισσότερους από έναν, οι οποίοι συνέχιζαν να μιλούν με τους ομολόγους τους στους rojiblancos.


Τόσο σημαντική ήταν η οργή του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης που ακόμη και οι στενότεροί άνθρωποι των στελεχών διαβεβαίωναν ότι έφτασε πολύ κοντά στο να μην πάει στο Καλντερόν να δει το παιχνίδι. Ωστόσο, τελικά ο Florentino πείστηκε ότι το καλύτερο πράγμα για την εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η παρουσία του, γιατί διαφορετικά η απουσία του θα ήταν πολύ δύσκολο να εξηγηθεί δημοσίως.

Οι εντάσεις μεταξύ των δύο συλλόγων είναι αποδεδειγμένες. Οι Λευκοί έχουν προσπαθήσει να αποκτήσουν αρκετούς παίκτες των rojiblancos τα τελευταία χρόνια, μια κατάσταση που ο Gil Marin απέτρεψε ξανά και ξανά με ζήλο. Τώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης διαμαρτύρεται επίσης για την πολιτική της διοίκησης της Ατλέτικο σχετικά με την κεντρική πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, μια κατάσταση που προκάλεσε μια προστριβή που κατέληξε με τον Florentino να εγκαταλείπει το γεύμα των διοικούντων.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.