News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το ρόστερ της Μαδρίτης θέλει ο «Δρ τέντωμα» να βγει απ’τα αποδυτήρια

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015


Ψηφοφορία για τον Jesús Olmo, για να μην μπορεί να μπει

Η αντιπαράθεση των παικτών με τον επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών που ανέφερε η  El Confidencial κατέληξε, σύμφωνα με την Marca, σε μια ψηφοφορία έτσι ώστε ο Olmo να μην μπορεί να μπει στα αποδυτήρια


Η σχέση του ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης με τον επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών του συλλόγου, τον Jesús Olmo, έχει αρχίσει να γίνει αφόρητη. Κι όχι μόνο επειδή δεν εμπιστεύονται τις μεθόδους του ή τα κριτήριά του. Ο νέος μυϊκός τραυματισμός του Gareth Bale, είναι ο τελευταίος σε μια μακρά λίστα. Μετά το παρατσούκλι, όπως έχει αναφέρει η El Confidencial, που έδωσαν οι ίδιοι οι παίκτες στον γιατρό την περασμένη σεζόν, αποκαλώντας τον ως «Δρ τέντωμα», η Marca ανέφερε χθες ότι ο Sergio Ramos, ως αρχηγός, ζήτησε απ’τους συμπαίκτες του να ψηφίσουν για να μεταφέρουν το αποτέλεσμα στον σύλλογο, έτσι ώστε να απαγορευτεί η είσοδος του Olmo στ’αποδυτήρια στα οποία επικεφαλής είναι ο Rafa Benitez. «Το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικό», λέει το ίδιο ρεπορτάζ. «Εκτός από λίγους, οι υπόλοιποι ήταν υπέρ της απαγόρευσης εισόδου στον γιατρό», προσθέτει.

Έτσι, και όπως συνέβη όταν προπονητής ήταν ο Carlo Ancelotti, ο Ράμος θα πάει στον Jose Angel Sanchez, τον γενικό διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, με το ρητό αίτημα του ρόστερ, που λέει να μην μπαίνει ο Olmo, τουλάχιστον στ’αποδυτήρια, αν και τα πάντα δείχνουν ότι ο Florentino Perez είναι ανένδοτος. Στην πραγματικότητα, ο πρόεδρος είναι ο απόλυτος προστάτης του Δρ Olmo, για τον οποίο λέγεται ότι βρίσκεται στο club λόγω της συγγένειάς του με τον παράγοντα της διοίκησης Jerónimo Farre, προσωπικό φίλο του Florentino.

Την περασμένη σεζόν, ο «Δρ τέντωμα» κέρδισε όχι μόνο τη δυσπιστία των παικτών, αλλά πρόδωσε επίσης και τον Αντσελότι. Ο γιατρός παραποίησε και μίλησε άσχημα για τον Ιταλό προπονητή στον πρόεδρο κι αυτός  ζήτησε την αύξηση της έντασης των προπονήσεων της ομάδας μετά την ήττα με 4-0 στο Καλντερόν. Ακόμη, ο Olmo απέκρυψε πληροφορίες απ’τον Carletto για τη φυσική κατάσταση των παικτών του, στην πιο σημαντική στιγμή της σεζόν. Αυτός ο πόλεμος ήταν γνωστός στον Florentino, αλλά ο πρόεδρος της ACS τάχθηκε με τον γιατρό, σε σημείο που έφτασε ν’απολύσει τον Αντσελότι.
 
 
Ενισχυμένος απ’τον πρόεδρο, ο οποίος του έδωσε όλες τις εξουσίες μέσα στις ιατρικές υπηρεσίες του συλλόγου, ο Olmo τράβηξε το σχοινί στο τέλος της σεζόν διώχνοντας φυσιοθεραπευτές της απόλυτης εμπιστοσύνης των παικτών, όπως τους Pedro Chueca, Juan Muro και Dani Pirri. «Δυστυχώς υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό (αναφερόμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης), πράγματα που δεν γίνονται με αυστηρότητα και αντικειμενικότητα, το προσωπικό θέμα μπαίνει πάνω απ’το επαγγελματικό και η μετριότητα επικρατεί της αριστείας», έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο γιος του μυθικού Pirri. «Δεν γράφω για να προσάψω τίποτα σε κανέναν. Ο καθένας, όταν έχει την ελευθερία και την υποστήριξη, είναι ελεύθερος να κάνει και ν’αναιρέσει κατά τη βούλησή του και να διώξει αυτόν που τον επισκιάζει, έτσι ώστε να μην φαίνονται οι αδυναμίες του, ακόμη και σε βάρος ανθρώπων άξιων κι έμπειρων.
Με ξεκάθαρη αναφορά στον πατέρα του, ο Dani Pirri είπε αντίο γράφοντας ότι «η ζωή συνεχίζεται, τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και είμαι πεπεισμένος ότι το ίδιο ισχύει και τώρα. Θέλω να ευχαριστήσω το πρόσωπο που αγαπώ περισσότερο και ο οποίος μ’έχει διδάξει και μ’έχει στηρίξει στην απόφαση και με έκανε να το δω πολύ πιο εύκολο. Σ’αυτόν, συνέβη το ίδιο πριν χρόνια, η ίδια κατάσταση, στην ίδια θέση, με τους ίδιους ανθρώπους, αφού είχε δώσει τα πάντα για αυτό το σπίτι, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ευχαριστώ μπαμπά, ευχαριστώ που με κάνεις να δω ότι η ζωή συνεχίζεται κι ότι η αξιοπρέπεια είναι πάνω απ’όλα». Χωρίς περαιτέρω σχόλια.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.