News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο madridismo κατηγορεί τον Florentino, ότι έκανε την Barca το καλύτερο club στον 21ο αιώνα

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν υποδείξει τον Florentino Perez ως τον μόνο υπεύθυνο για το ότι η Μπαρτσελόνα έχει γίνει το καλύτερο club


Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν υποδείξει τον Florentino Perez ως τον μόνο υπεύθυνο για το ότι η Μπαρτσελόνα έχει γίνει το καλύτερο club μέχρι στιγμής αυτόν τον αιώνα. Το έκαναν το Σάββατο στο Santiago Bernabeu με μια ομόφωνη pañolada και το έπραξαν, εκτός απ’την El Confidencial, στις έρευνες των δικτυακών τόπων των «As» και «Marca», όπου ο πρόεδρος θεωρήθηκε ο ένοχος της νέας κρίσης στην Ρεάλ Μαδρίτης, προηγούμενος του προπονητή Ράφα Μπενίτεθ και των παικτών, σε ενοχή.

Ο Florentino Perez είναι σε αδιέξοδο, μετά την πανωλεθρία απ΄την Μπάρτσα. Μια νίκη που ενοχλεί ακόμα περισσότερο κι απ’το 2-6 και το 5-0, τις άλλες δύο μεγάλες ταπεινώσεις των merengues απ’τους Καταλανούς σ’αυτόν τον αιώνα. Η ήττα απ’την Barça έχει προκαλέσει μια κρίση με ανυπολόγιστες συνέπειες που θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και στην αποχώρηση του προέδρου όπως τον Φεβρουάριο του 2006.

Το σχέδιο Rafa Benitez έχει αποτύχει απ’το Νοέμβριο. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον προσέλαβε, επειδή έκανε τη χάρη να αγοράσει για τη Νάπολι μια σειρά από παίκτες όπως οι Higuaín, Callejón και Albiol. Περίπου 62 εκατομμύρια εισήλθαν στο λευκό club απ’την τριπλή πώληση. Χρήματα που ήρθαν για να βοηθήσουν στην εντυπωσιακή μεταγραφή του Gareth Bale. Ο Ουαλός έπρεπε να’ρθει με κάθε κόστος, κι εκείνο το καλοκαίρι του 2013 η Ρεάλ Μαδρίτης δαπάνησε πολλά χρήματα σε διάφορες μεταγραφές, ιδίως με τους Carvajal, Illarramendi και Isco. Αυτή η χάρη επέστρεψε στον Μπενίτεθ επιτρέποντάς του να εκπληρώσει το όνειρό του προπονητή της Μαδρίτης.


Αλλά ο Μπενίτεθ δεν υπήρξε Μπενίτεθ. Το χέρι της τακτικής του δεν φάνηκε σ’οποιοδήποτε σημείο της Μαδρίτης κατά της Μπάρτσα. Οι παίκτες γνωρίζουν ότι υπέκυψε στις ορέξεις του προέδρου απ’την πρόσληψή του και, αν και προσπάθησαν να τον σεβαστεί, ξέρουν ότι είναι ξεχρεωμένος, από τότε που πήγε στην Ουαλία στο πρώτο του ταξίδι ως προπονητής της Μαδρίτης, για να δει τον Μπέιλ, ή απ’όταν δεν ανακατεύτηκε στη μη υπογραφή του De Gea και στην παραμονή του Keylor Navas. Με την 11άδα που παρέταξε ενάντια στην Μπαρτσελόνα το Σάββατο, ο προπονητής εκτέθηκε και πάλι στα αποδυτήρια. Ωστόσο, ο madridismo δεν υπέδειξε ως ένοχο τον Μπενίτεθ αλλά καταδίκασε τον Florentino.

Τα αποδυτήρια δεν έχουν καλή σχέση με τον Florentino. Η απόφασή του να απολύσει τον Αντσελότι εξόργισε ακόμα περισσότερο ένα ρόστερ που δεν χωνεύει τον πρόεδρο για την επιβολή του Δρ Olmo ενάντια στην βούληση της πλειονότητας. Αυτή τη φορά δεν τους έχει χαϊδέψει όπως στην εποχή των galácticos, αλλά ούτε το μεγάλο επίτευγμα του δέκατου δεν προκάλεσε μια επανένωση μεταξύ του ρόστερ κι ενός προέδρου που έχει μετατραπεί στον αθλητικό διευθυντή, που έμεινε χωρίς ασπίδες όταν έφυγε ο Valdano, πρώτα, και ο Μουρίνιο, αργότερα.

Ο Florentino στάθηκε γυμνόστηθος κι έλαβε μια απ’αυτές τις pañoladas του Μπερναμπέου που ανατρέπουν έναν πρόεδρο. Κι αυτήν την Τετάρτη έχει μια δίκη για την αλλαγή του καταστατικού που οδήγησε στο να μπορούσε να παρουσιαστεί μόνο αυτός στις τελευταίες εκλογές. Αν χάσει, η θεσμική κρίση που θα ζήσει η Μαδρίτη θα’ναι μεγαλύτερη (και πραγματική) απ’αυτήν που προκάλεσε, από έξω, ο Florentino στον Ramón Calderón.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.