News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης αναζητούν τη βοήθεια των φυσιοθεραπευτών που απολύθηκαν

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ο Benzema έφυγε απ’τον Δρ Olmo για και πήγε στον Muro


«Δεν θα πω ψέματα, είναι μια πραγματικότητα», δήλωσε ο Ράμος σχετικά με τον ανοικτό πόλεμο του ρόστερ της Μαδρίτης με τις ιατρικές υπηρεσίες. Όπως έκανε ο Sergio, έτσι κι ο Μπενζεμά περιποιείται τον τραυματισμό του έξω απ’το κλαμπ ...

                                             Ο Σέρχιο Ράμος και στα δεξιά ο Δρ Olmo

"Ίσως δεν είναι τώρα η ώρα ... δεν πρόκειται να πω ψέματα. Γιατί είναι μια πραγματικότητα". Έτσι, χωρίς να θέλει να μιλήσει περισσότερο απ’όσο χρειάζεται, αλλά και χωρίς να κρύβει την αλήθεια, απάντησε ο Sergio Ramos, όταν, μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης απ’την Σεβίλλη την Κυριακή (3-2), ρωτήθηκε για τον πόλεμο που έχει κηρυχθεί μεταξύ του ρόστερ και των ιατρικών υπηρεσιών του συλλόγου με επικεφαλής τον Jesús Olmo και είχαμε ενημερώσει έγκαιρα στην El Confidencial.

"Προσπαθούμε να βοηθήσουμε, θα φθάσουμε στο τέλος της σεζόν και θα θέσουμε τα ζητήματα στο τραπέζι. Και τότε, καθώς θα μιλάμε, αυτοί που μπορούν να μιλήσουν περισσότερο απ’τους άλλους, θα μιλήσουν", δήλωσε ο αρχηγός της Μαδρίτης στο Sánchez Pizjuán, ακόμα ζεστός απ’την ήττα και με τον ώμο να του δίνει και πάλι προβλήματα, καθώς έπαιξε χωρίς να’χει ανακάμψει πλήρως απ’τον τραυματισμό.

Όπως έκανε την περασμένη σεζόν ο ίδιος ο Ramos με τον Pedro Chueca, τον βετεράνο φυσιοθεραπευτή της Ρεάλ Μαδρίτης ο οποίος δεν είναι πλέον στο σύλλογο, έτσι κι ο Καρίμ Μπενζεμά αποφάσισε για την ανάρρωση απ’τον τραυματισμό του να πάει στον Juan Muro, έναν από εκείνους που απομακρύνθηκαν μαζί με τον Chueca και τον Dani Pirri, απ’τον προαναφερθέντα Jesús Olmo, τον οποίο, όπως έχουμε πει πολλές φορές, οι παίκτες αποκαλούν Δρ «τέντωμα».

Το ότι ο Benzema έχει ζητήσει τη βοήθεια του Muro, του Βάσκου φυσιοθεραπευτή που πέρασε 25 χρόνια στο σύλλογο, αποδεικνύει και πάλι το τεράστιο λάθος που διέπραξε ο Florentino Perez συναινώντας στην απομάκρυνση μερικών φυσιοθεραπευτών που εμπιστεύονταν οι παίκτες. Ο λόγος; Έχει επίσης ειπωθεί: το γεγονός ότι ο Jesús Olmo είναι συγγενής του Jeronimó Farré, φίλου του Προέδρου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του.


Φαίνεται ότι ο Γάλλος επιθετικός έχει επίσης κουραστεί απ’τη θεραπεία αποκατάστασης που έχει σχεδιάσει ο επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών, για τον οποίο, όπως είχε αναφερθεί απ’την εφημερίδα Marca, οι παίκτες θέλουν να θέσουν βέτο για να μην μπαίνει στα αποδυτήρια. Οι ιατρικές υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης, όχι το Sanitas, παραμένουν σε αμφισβήτηση απ’τον μεγάλο αριθμό των τραυματιών που έχει αυτή τη σεζόν η ομάδα του Rafa Benitez, και δεν έχουν εφαρμόσει πάντα την κατάλληλη θεραπεία, επειδή έχουν διαρκέσει πιο πολύ απ’το αναμενόμενο οι χρόνοι αποκατάστασης και σε ορισμένες περιπτώσεις ξανατραυματίζονται πολύ εύκολα.

"Έχουμε ειδικούς του υψηλότερου επιπέδου", δήλωσε ο Μπενίτεθ, όταν ρωτήθηκε για το θέμα αυτό. "Το ιατρικό επάγγελμα στο σύνολό του, με τα μέσα που διαθέτουμε, τις δεξιότητες και την εμπειρία που διαθέτουν και με τον ενθουσιασμό και την αφοσίωσή τους, είναι το καλύτερο που είχα ποτέ", πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια άλλη απόδειξη του ποσό μακριά βρίσκεται απ’τα αποδυτήριά του, με τα οποία, κι όπως ανέφερε η El Confidencial την περασμένη Τρίτη, τον έφερε σε σύγκρουση το γεγονός ότι αφιέρωσε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα εναντίον της Σεβίλλης, στο να επικρίνει τους παίκτες του.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.