News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ακόμα ένας τραυματισμός στη Ρεάλ Μαδρίτης ... και πάει στους 19

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Η μάστιγα της Μαδρίτης συνεχίζεται μετά τον τραυματισμό του Carvajal


Δεκατέσσερις παίκτες έχουν ήδη τραυματιστεί για φέτος: Keylor, Pepe, Ramos, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Danilo, James, Kovacic, Modric, Benzema, Jesé και Bale


Η Ρεάλ Μαδρίτης και τα προβλήματα τραυματισμών της αξίζουν μια μελέτη απ’το Χάρβαρντ. Μετά τον τραυματισμό του Carvajal στην Eibar είναι ήδη 19 οι τραυματισμοί, που έχουν οι λευκοί αυτή τη σεζόν.

Ο Μπενίτεθ έχει διαθέσιμους μόνο τέσσερις αμυντικούς στην πρώτη ομάδα: Ντανίλο, Arbeloa, Pepe και Nacho. Απ’τους τέσσερις, κανένας δεν ήταν βασικός μέχρι και πριν από λίγες βδομάδες, ή δεν υπολογίζονταν, όπως ο Arbeloa.
Έτσι έχουν οι τραυματισμοί

Ο Marcelo έχει επιστρέψει στη δουλειά του στο γήπεδο, αλλά δεν θα προλάβει τον αγώνα του Σαββατοκύριακου. Ο Varane χρειάζεται επίσης δύο ακόμη βδομάδες. Οι δύο τους υπέστησαν μυϊκούς τραυματισμούς. Ο άλλος αποκλεισμένος είναι ο Ramos, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει για ένα μήνα για να αναρρώσει οριστικά απ’τον τραυματισμό στον ώμο, χωρίς να κάνει εγχείρηση.

Με την αναποδιά του Carvajal, είναι ήδη 19 τραυματισμοί σε 18 παιχνίδια. Δεκαεπτά τραυματισμοί και δύο υποτροπές για να είμαστε ακριβείς. Οι Marcelo και Bale έχουν υποστεί επιδεινώσεις.

Δεκατέσσερις παίκτες της πρώτη ομάδα έχουν περάσει ήδη απ’το αναρρωτήριο κι έχασαν κάποιο παιχνίδι. Keylor, Pepe, Ramos, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Danilo, James, Kovacic, Modric, Benzema, Jesé και Bale. Οι περισσότεροι είναι μυϊκοί. Εκτός απ’των Ramos (τραυματισμός στον ώμο), Πέπε (μελανιά), Carvajal (διάστρεμμα), Ντανίλο (ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης), Jesé (χτύπημα πριν απ’την Eibar) κι Arbeloa (τραυματισμός στη φτέρνα), όλοι οι άλλοι είναι μυϊκοί.

Την ώρα της αναζήτησης των αιτιών, φαίνεται να υπάρχει μια και μοναδική αιτία. Οι επιρροές του ημερολογίου, αλλά επίσης και της προετοιμασίας ή της κακής τύχης. Η περιοδεία σε Αυστραλία και Κίνα στην προετοιμασία, με την αλλαγή της θερμοκρασίας και της απόστασης που διανύθηκε, στοχεύει να’ναι μια άλλη αιτία αυτής της μάστιγας.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.