News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στόχος Getafe

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Έχει πιθανότητες να παίξει το Σάββατο


Ο Βραζιλιάνος θα ανακουφίσει σύντομα τα προβλήματα που έχει ο Μπενίτεθ στην άμυνα, λόγω των τραυματισμών


Το πρόβλημα που έχει ο Μπενίτεθ με τις απουσίες στην άμυνα θα μπορούσε να αμβλυνθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Οι Ramos και Varane θα λείψουν, αλλά ο Marcelo εργάζεται για να τεθεί υπό τις εντολές του προπονητή στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο στόχος του είναι να παίξει εναντίον της Χετάφε το Σάββατο, πάντα με την προϋπόθεση ότι θα’χει αναρρώσει κι ότι δεν θα υπάρξει καμία οπισθοδρόμηση κατά τις προσεχείς μέρες.

Με δύο στόπερ εκτός δράσης, αλλά και τον Carvajal επίσης, η επιστροφή του Βραζιλιανού θα δώσει μια ανάσα στον Μπενίτεθ, ο οποίος έχει δει τον κατάλογο των αμυντικών να’χει μειωθεί ανησυχητικά, λόγω των συνεχιζόμενων τραυματισμών. Για το λόγο αυτό, στην επιστροφή του Μαρσέλο θα προηγηθεί όλων, η διασφάλιση ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Έστω και να υπάρξει  η παραμικρή αμφιβολία, δεν θα υπάρξει πρόβλημα αναβολής της επιστροφής του στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα μήνα τραυματίας

Ο Marcelo είχε δύο μυϊκούς τραυματισμούς σε μόλις 18 μέρες κι όλα τα προληπτικά μέτρα που θα ληφθούν θα’ναι λίγα για να αποτρέψουν ένα άλλο πρόβλημα. Ο Μπενίτεθ δεν θέλει περισσότερους φόβους μετά από μια ακολουθία αγώνων που δεν έχει ξεκουραστεί.

Ο Βραζιλιάνος μπακ, ένας απ’τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας στα πρώτα στάδια της σεζόν, περνάει ένα μήνα χωλαίνοντας από τραυματισμούς. Έχοντας παίξει σχεδόν τα πάντα - εκτός απ’τον αγώνα ενάντια στη Μάλμε όπου ξεκουράστηκε-, τραυματίστηκε ενάντια στην PSG στο Μπερναμπέου στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έπαιξε στο Pizjuán κι επιτάχυνε, έτσι ώστε μετά την διακοπή των εθνικών, να παίξει εναντίον της Μπαρτσελόνα.

Πρόλαβε στο όριο την αναμέτρηση με τους άνδρες του Λουίς Ενρίκε, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα. Υπέστη και πάλι ένα νέο μυϊκό πρόβλημα, αυτή τη φορά στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού του. Ένα πρόβλημα που τον ανάγκασε να χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια της Μαδρίτης, εναντίον της Σαχτάρ στο Champions League και της Eibar. Δεν θα παίξει στην Cadiz κι ο στόχος είναι να παίξει εναντίον της Getafe.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.