News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Bale, πορεία προς Ρώμη

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ο στόχος είναι ο Ουαλός να’ναι πανέτοιμος για το πρώτο σκέλος των 16 του Champions League

Το τεχνικό επιτελείο ζητά προσοχή και περιμένει έως τις 17 Φεβρουαρίου


Στόχος Ρόμα. 29 ημέρες απομένουν μέχρι τον πρώτο αγώνα των 16 του Champions League κι αυτό είναι το χρονικό διάστημα που ορίστηκε απ’το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης για ν’αναρρώσει πλήρως ο Gareth Bale και να λάβει μέρος στις κανονικές προπονήσεις της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ουαλός υποβλήθηκε σε τομογραφία η οποία προσδιόρισε με ακρίβεια την έκταση της ζημίας που υπέστη στη γάμπα του δεξιού ποδιού και η εκτίμηση που έγινε απ’την ομάδα μιλά για μια περίοδο απουσίας poy δεν βρίσκεται με τίποτα κάτω απ’τις τρεις βδομάδες. Σε κάθε περίπτωση, η σύνεση θα’ναι ο κοινός παρονομαστής της ανάρρωσης του δεξιού ποδιού του Ουαλού.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι πολύ λυπημένος που βλέπει τον Bale έξω. Οι εμφανίσεις του ήταν μεγαλειώδεις τον τελευταίο μήνα κι ο Γάλλος τον θεωρεί ζωτικής σημασίας στην προσπάθειά του για τους δύο τίτλους που μπορεί να κερδίσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη του σεζόν ως προπονητής της. Για το λόγο αυτό θέλει να πάρει κάθε προφύλαξη με την ανάρρωση του πρώην παίκτη της Tottenham και με κάθε άλλο παίκτη που υποφέρει από μυϊκά προβλήματα. Ο Ζιντάν ξέρει ότι το σημαντικό της κάθε σεζόν ξεκινά απ’την επιστροφή του Champions League και για το λόγο αυτό έχει σημειώσει με κόκκινο χρώμα την ημερομηνία του αγώνα στη Ρώμη (17 Φεβρουαρίου) ως το χρόνο για να επιστρέψει στο εκατό τοις εκατό.

Χωρίς κάποια υποτροπή

Αν δεν υπάρξουν πισωγυρίσματα στην ανάκαμψη του, τότε θα μπορούσε να υπάρχει μια πιθανότητα να παίξει τουλάχιστον ένα μέρος του αγώνα κατά της Αθλέτικ, ο οποίος λαμβάνει χώρα το Σαββατοκύριακο πριν απ’την αναμέτρηση με τη ρωμαϊκή ομάδα, αλλά η αναμέτρηση που σημειώνεται με κόκκινο είναι αυτή του Stadio Olimpico στην ιταλική πρωτεύουσα.

Ο Bale έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Jaime Benito, θεραπευτή ο οποίος εργάζεται για την Ρεάλ Μαδρίτης κι ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τον Ουαλό από τότε που ήρθε στον σύλλογο. Ο Μπέιλ θα τεθεί και πάλι στα χέρια του, για να επανέλθει σ’αυτό το σημείο φόρμας, που τον έκανε να θαυμάζεται απ’όλα τα επίπεδα του συλλόγου, ξεκινώντας απ’τους οπαδούς και τελειώνοντας με τους συμπαίκτες του. Στη διοίκηση κανείς δεν έχει αμφισβητήσει ποτέ τη σημασία του Ουαλού και τα πρόσφατα παιχνίδια του το απέδειξαν, όπως λένε απ’την ευγενή περιοχή του Μπερναμπέου.

Όσο για τους συμπαίκτες του, η MARCA έχει ήδη αναφέρει την προσέγγιση του Bale με τους ηγέτες και, ιδίως, στην καθημερινή εργασία του ρόστερ. Λένε ότι τους τελευταίους μήνες είναι διαφορετική. Η εικόνα του Κριστιάνο Ρονάλντο να ελέγχει τον τραυματισμό του συμπαίκτη του στο γρασίδι του Μπερναμπέου τα λέει όλα. Πορτογάλος και Ουαλός μίλησαν κι άφησαν πίσω τις διαφορές συνύπαρξης και τις ζήλιες. Τώρα έχουν τον ίδιο στόχο και η ομάδα τους το βλέπει στον αγωνιστικό χώρο.


Στους προηγούμενους φετινούς τραυματισμούς του Μπέιλ, ο Ουαλός έχασε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος κι ένα στο Τσάμπιονς Λιγκ στον πρώτο, ενώ στην επακόλουθη υποτροπή δεν συμμετείχε σε δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα κι άλλα δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή τη φορά η ιδέα είναι να χάσει τρία με τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος με το ζήτημα της ενδεχόμενης συμμετοχής με την Athletic.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.