News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η πιο ακριβή φανέλα του κόσμου

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Ρεάλ Μαδρίτης και Adidas, κοντά σε μια καταπληκτική συμφωνία

Το λευκό club θα μπορούσε να εισπράξει 140 € εκατομμύρια ανά σεζόν!



Ρεάλ Μαδρίτης και Adidas είναι στα πρόθυρα του κλεισίματος, αυτού που θα’ναι το πιο σημαντικό συμβόλαιο αθλητικού χορηγού ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου, απ’την άποψη των χρημάτων ανά σεζόν. Το λευκό club θα μπορούσε να εισπράξει 140 εκατομμύρια ανά σεζόν σε περίπτωση που εκπληρωθούν όλες οι διατάξεις της νέας δέσμευσης, σπάζοντας όλα τα προηγούμενα ρεκόρ. Το συμβόλαιο θαχει διάρκεια δέκα ετών.

Έτσι, η madridista οντότητα ανακτά το χαμένο έδαφος σε σχέση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία με τη συμφωνία που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι, έγινε η ομάδα με την πιο ακριβή φανέλα, μ’ένα ποσό που έφθασε τα 98.000.000 €, αλλάζοντας το χορηγό της Nike μ’αυτόν της Adidas.

Η Μπάγερν υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο με την Adidas για 15 χρόνια, το οποίο θα ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2030. Ενώ η διάρκεια της δέσμευσης είναι υψηλότερη απ’αυτήν που θα υπογράψει το λευκό club, το ποσό που εισπράττεται είναι μικρότερο, καθώς τα πρώτα έτη ξεπέρνα για λίγο τα 60 εκατομμύρια ευρώ, φτάνοντας κατά τα τελευταία έτη στα 90 εκ. Στη Γερμανία έχουν δηλώσει ότι το συνολικό ποσό της σύμβασης θα μπορούσε να ανέρχεται στα 900 εκατομμύρια ευρώ.




Ο Florentino Perez πιστεύει πάντα ότι η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πιο πολύτιμη της αγοράς, λόγω των πωλήσεων, επίπτωση στην οποία θα μπορούσαν να προστεθούν οι αθλητικές επιτυχίες, αλλά σήμερα είναι η Barcelona που κάνει κουμάντο σ’αυτό το τελευταίο τμήμα. Επιτυχίες όπως του Δέκατου και η παγκόσμια επίπτωση που είχε στις πωλήσεις της μάρκας των τριών γραμμών, δικαιολογούν αυτό το νέο συμβόλαιο που θα υπογραφεί πριν απ’το τέλος αυτής της σεζόν και θα κάνει την φανέλα να πάρει τη θέση που είχε, με τη συμφωνία που είχε υπογράψει το 2012 κι έληγε στις 30 Ιουνίου του 2020.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.