News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Pepe δεν βοήθησε το φίλο του Benítez πριν απ’το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της Μαδρίτης στο 2016

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Η ισοπαλία δεν βελτίωσε την κατάσταση του τεχνικού


Ο Πορτογάλος διεθνής υπερασπίστηκε τον προπονητή του, πάνω απ’την άποψη ορισμένων οπαδών, αλλά στους τελευταίους δύο αγώνες η δουλειά του στο γήπεδο δεν ήταν το ίδιο εξαιρετική


Αν όχι ο μεγαλύτερος, ο Pepe έχει αναδειχθεί σ’έναν απ’τους σημαντικότερους πυλώνες στους οποίους στηρίζεται ο Rafa Benitez στ’αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος διεθνής υπερασπίστηκε τον προπονητή του, πάνω απ’την άποψη μερικών οπαδών, οι οποίοι αμφιβάλλουν για τον madrileño (εκδηλώνονται στο Μπερναμπέου με αποδοκιμασίες) -«κάνουν λάθος»- και παρακινεί τους συμπαίκτες του με ομιλίες για να ανυψώσει το ηθικό μιας ομάδας που δεν περνάει την καλύτερη στιγμή της. Ωστόσο, αυτός ο μανδύας του Pepe στον Μπενίτεθ έξω απ’το γήπεδο, δεν παρατηρείται με την ίδια επιτυχία μέσα σ’αυτό, αφού πρωταγωνίστησε στα δύο τελευταία παιχνίδια, με το να θέσει σε κίνδυνο τη νίκη της ομάδας σε κάποιες φάσεις. Χθες, μία μέρα πριν απ’το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της Μαδρίτης στο 2016 (όπου θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση στον σύλλογο), έκανε ένα πέναλτι κι ο Paco Alcacer ξέφυγε απ’την επιτήρησή του διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Στην προηγούμενη αγωνιστική έφερε σε δύσκολη θέση τον διαιτητή και τους οπαδούς με δύο πιθανά πέναλτι.

Κόντευε το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και το 0-1  φαινόταν πως θα’ταν το σκορ του. Ωστόσο, στο 45ο λεπτό, ο Πέπε έπεσε από πίσω πάνω στα πόδια του Andre Gomes κάνοντας ένα πέναλτι με το οποίο η Βαλένθια ισοφάρισε τους λευκούς λίγο πριν πάνε στ’αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο, με οκτώ λεπτά να απομένουν για το τέλος του αγώνα ο Gareth Bale έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και κραυγές φορτωμένες με ανακούφιση τόνιζαν ότι η κατάκτηση του Mestalla ήταν κοντά ... αλλά ένα λεπτό αργότερα, ο Paco Alcacer ισοφάρισε, μπροστά στον Pepe που τον κοίταζε. Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, οι παίκτες των Βάσκων ζήτησαν δύο πέναλτι που έκανε ο Pepe κι ο διαιτητής δεν τα υπέδειξε.


Είναι ο Pepe στην καλύτερη φόρμα του; Ο αμυντικός που το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε μέχρι το 2017,  επέστρεψε από τραυματισμό πριν κανά δυο μήνες για να παίξει βασικός με τον Raphael Varane. Ο Γάλλος τραυματίστηκε στα τέλη Νοεμβρίου και παραχώρησε την θέση του στον Pepe, δίνοντάς του την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Sergio Ramos (όταν του το επέτρεπε ο αριστερός ώμος του), μια θέση που δεν έχασε ακόμα κι αν ο νεαρός Γάλλος ήταν διαθέσιμος τόσο με την Σοσιεδάδ όσο και για το Mestalla, τις αναμετρήσεις όπου συγκεκριμένες ενέργειες του Pepe επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα. Μέχρι το ερχόμενο Σάββατο εναντίον της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο Santiago Bernabeu, οι Varane και Pepe θα’χουν προπονήσεις για να πείσουν τον προπονητή τους.

Απομένει μια αγωνιστική για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος κι ο πρωτοπόρος (Ατλέτικο) είναι πλέον τέσσερις πόντους μακριά. «Η γραμμή είναι κατάλληλη. Ηρεμία», δήλωσε ο Emilio Butragueño μετά το τέλος του παιχνιδιού, όταν ρωτήθηκε για την συνέχιση του Rafa Benitez. Κι αν οι τρεις βαθμοί απέναντι στη Σοσιεδάδ άφησαν μια άσχημη γεύση, η στάση με την οποία επιτεύχθηκε ο ένας βαθμός στη Βαλένθια ήταν η «κατάλληλη», σύμφωνα με τον Sergio Ramos. Μια εργασία «θετική» για τον Μπενίτεθ. Συμπεράσματα και ισοζύγια από διάφορες πλευρές της Μαδρίτης που ξεπερνούν σε σημασία το κάθε «στραβοπάτημα» του Πέπε.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.