News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το γλίστρημα του Butragueño με τον Carvajal χρησιμεύει στον Zidane για να διαχωριστεί απ’τον Florentino

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Του Enrique Marin

Ο Γάλλος αρνήθηκε ότι δεν τον ξεκίνησε λόγω πυρετού

Την ίδια μέρα που στην Αγγλία ανέφεραν τις παρεμβάσεις του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης στις 11άδες του Μπενίτεθ, ο Γάλλος τεχνικός διέψευσε το σύλλογο σχετικά με την απουσία του Ισπανού μπακ απ’την 11άδα


Συμπτωματικά, την ίδια μέρα που η εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε ένα άρθρο για υποτιθέμενες αναμίξεις του Florentino Perez στις 11άδες του Ράφα Μπενίτεθ κατά τη διάρκεια της σύντομης θητείας του ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Zidane αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αρχική 11άδα του για τον αγώνα του Villamarin, τον Danilo, σύμφωνα μ’όσα είπε η βρετανική εφημερίδα, «τον καλύτερο δεξιό μπακ στον κόσμο» για τον πρόεδρο της ACS. "Έχουμε τους καλύτερους στον κόσμο. Τον De Gea στο τέρμα. Τον Danilo ως δεξιό μπακ, τον Sergio Ramos, τον Varane, τον Marcelo, τους Kroos και Modric, τον Bale, τον James, τους Ronaldo και Benzema. Είναι εύκολο", διαβεβαίωσε η Daily Mail ότι είπε ο Florentino στον Μπενίτεθ, όταν, όπως μπορούσε να διαπιστωθεί, ο Perez προσπαθούσε ακόμη ν’αποκτήσει τον Ισπανό τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με τον Keylor Navas κάτω απ’τα δοκάρια και εν τη απουσία του Sergio Ramos, τον οποίο προτίμησε ν’αφήσει στη Μαδρίτη ο Zizou μέχρι ν’αναρρώσει πλήρως, οι Varane και Πέπε ήταν οι στόπερ στη Μπέτις, με τον προαναφερθέν Danilo και τον συμπατριώτη του Marcelo στις πλευρές. Η παραμονή του Carvajal στον πάγκο ήταν η μεγάλη καινοτομία της τρίτης 11άδας του Ζιντάν, καθώς ο πολλοστός μυϊκός τραυματισμός του Gareth Bale στο θρίαμβο επί της Σπόρτινγκ, έφερε ως βασικό τον Κολομβιανό James Rodriguez στη δεξιά πλευρά, με τους Kroos, Modric και Isco εκ νέου στον άξονα, με τους Μπενζεμά και Κριστιάνο να ολοκληρώνουν την γραμμή της επίθεσης. Ο madrileño μπακ έκανε ζέσταμα κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες του πάγκου και δεν μπήκε μέχρι το 63ο λεπτό.



Danilo, ο πιο ακριβός αμυντικός στην ιστορία

Ο Emilio Butragueño, ο διευθυντής των θεσμικών σχέσεων της Ρεάλ Μαδρίτης, διάσημος για την φράση του «Ανώτατου Ον», που είπε για τον Florentino Perez, διαβεβαίωσε μετά τον αγώνα του Villamarín (1-1), ότι ο «Carvajal δεν ξεκίνησε, επειδή είχε λίγα δέκατα και πιθανώς γι’αυτό δεν έπαιξε βασικός. Είναι τεχνικές αποφάσεις, αλλά φαινόταν να’ναι λίγο πεσμένος». Οι εξηγήσεις του «Γύπα» βοήθησαν να καταλάβουμε γιατί ο βασικός μπακ των δύο πρώτων αγώνων του Ζιντάν, με αντίστοιχες «manitas» σε Depor και Σπόρτινγκ, είχε ξεκινήσει το παιχνίδι απ’τον πάγκο, αν και δεν σταμάτησε να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι όταν μπήκε στον αγώνα απέδωσε στο υψηλότερο επίπεδο .

«Ο Carvajal δεν είχε τίποτα,» είπε ο Ζιντάν προκλητικά όταν ρωτήθηκε αν ο Ισπανός διεθνής μπακ δεν είχε αρχίσει εξαιτίας ενός κρυώματος. "Αν έπαιξε στο δεύτερο μέρος, έπαιξε επειδή ήταν έτοιμος να παίξει και δεν ξεκινήσει, επειδή ξεκίνησε ο Danilo", πρόσθεσε ο Γάλλος, επικαλούμενος για ακόμα μια φορά τη λογική. Ο Zizou εξήρε το παιχνίδι του Βραζιλιάνου, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο πρώην παίκτης της Πόρτο, για τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης κατέβαλε ένα επιβλητικό ποσό ύψους 31.500.000, απογοήτευσε και πάλι και η αντικατάστασή του απ’τον Carvajal, ήταν η ρίζα της βελτίωσης του παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης, συμπεριλαμβανομένου και του James Rodriguez, που μετά από πολλά λεπτά χωρίς να’χει φανεί στα δεξιά, βελτιώθηκε, και οι λευκοί, την Κυριακή με τα γκρι, πολιόρκησαν το τέρμα του αδιαπέραστου Adán.

Ο Danilo είναι ο πιο ακριβός αμυντικός στην ιστορία της Μαδρίτης, μπροστά απ’τους Coentrao και Pepe, οι οποίοι κόστισαν 30, κι ο ένατος πιο ακριβός στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ακριβώς πίσω απ’τον συμπατριώτη του Dani Alves. Εκτός απ’την προσωπική δέσμευση του Florentino Perez, υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την εφημερίδα «AS», στην μεταγραφή του Βραζιλιάνου συμμετείχαν επίσης τρεις πρώην υπάλληλοι του λευκού συλλόγου όπως οι Oscar Ribot, Miguel Pardeza και Paco de Gracia, ο οποίοι προσέγγισαν τον παίκτη, κάτι που προκάλεσε την οργή των μάνατζερ του, Bruno Misorelli και Guillerme Miranda. Επιπλέον, η εμφάνιση στο προσκήνιο του «Best of You», του γραφείου εκπροσώπησης στο οποίο εργάζονται οι προαναφερθέντες πρώην υπάλληλοι της Μαδρίτης, μπορεί να ακρίβαινε την επιχείρηση, όπως ανέφεραν τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης.



Ο Ραμόν Καλντερόν «συμβουλεύει» τον Ζιντάν

«Ο Ζιντάν πρέπει να αποφασίσει αν προτιμά να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος για να κερδίσει στο Forbes ή να παίξει μ’εκείνους που είναι σε φόρμα για να κερδίσει τίτλους», έγραψε στο Twitter ο πρώην πρόεδρος Ραμόν Καλντερόν, αναφερόμενος στα όσα είχαν δημοσιευθεί στην Αγγλία σχετικά με τον Florentino Perez και τις υποτιθέμενες παρεμβάσεις του στις 11άδες του Rafa Benitez. Ωστόσο, το ολίσθημα του Butragueño επέτρεψε στον Zizou να διαχωριστεί απ’τον σύλλογο, δηλαδή, απ’τον πρόεδρό του, καθώς κατέστησε σαφές ότι ο Carvajal ήταν έτοιμος να παίξει, όταν το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να δώσει την εκδοχή -επίσημη;- του Butragueño.


Γι’άλλη μια φορά η επικοινωνία δεν λειτούργησε όπως θα’πρεπε στην Ρεάλ Μαδρίτης, αν και φαίνεται ότι με το νέο προπονητή όλα θα’ναι διαφορετικά. Ο Zizou δεν μασάει τα λόγια και, πάντα χωρίς να χάσει το χαμόγελο, απαντά σε ό, τι τον ρωτούν. Έβαλε βασικό τον Danilo, αλλά η αντικατάστασή του με τον Carvajal ήταν η πρώτη απ’τις δύο αλλαγές του εναντίον της Μπέτις. Η άλλη ήταν επίσης η πιο λογική: ο Jesé για τον James. Η αλήθεια είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης βελτιώθηκε και, αν και τελικά δεν μπόρεσε ν’αποφύγει την ισοπαλία, η αλήθεια είναι ότι έκανε τα πάντα για να κερδίσει.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.