News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Γαλλική Επανάσταση

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Καλά vibes, σπουδαίο ποδόσφαιρο



Ο Ζιντάν έχει βάλει τη Ρεάλ Μαδρίτης πίσω στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Από’κει που έμοιαζαν χαμένοι στη θάλασσα και με καμία ελπίδα στον κόσμο, οι Blancos απέχουν πλέον πολύ απ’το να ρίξουν πετσέτα στη La Liga κι επίσης διεκδικούν τις πιθανότητές τους στην Ευρώπη.

Οι οπαδοί αισθάνονται τη δύναμη

Η πρώτη ομιλία του ως νέος προπονητής μας εξέπληξε όλους. Χαλαρός, αισιόδοξος και φιλόδοξος, η ενέργεια κι ο ενθουσιασμός που έδειξε ο Ζιντάν έγινε σύντομα παράδειγμα προς μίμηση για τους οπαδούς.

Μια σφιχτή κι αναγνωρίσιμη μονάδα

Σε αντίθεση με τον Μπενίτεθ, ο Ζιντάν έχει καταστήσει απόλυτα σαφές απ’την πρώτη μέρα ποιος είναι ο πυρήνας της ομάδας του. Όταν το BBC δεν μπορεί να παραταχθεί (όπως τώρα με τον Μπέιλ, που είναι τραυματίας), η λύση είναι απλή: Isco και James.

Ένα στυλ που αρέσει τόσο στους παίκτες όσο και στους οπαδούς

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει περισσότερο χρόνο τη μπάλα και την κυκλοφορεί με πολύ ταχύτερους ρυθμούς. Οι αμυντικοί δεν ψάχνουν να στείλουν τη μπάλα άμεσα ψηλά στον αγωνιστικό χώρο πια, αλλά να την βγάλουν μ’ένα καθαρότερο και πιο καθορισμένο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα είναι ένα χαρούμενο πλήθος στο Μπερναμπέου και οι παίκτες απολαμβάνουν εμφανώς περισσότερο το παιχνίδι.

Περισσότερη δουλειά, περισσότερη πίεση

Οι προπονήσεις απαιτούν πολύ περισσότερα απ’τους παίκτες κι ο Ζιντάν δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να κάνει τους παίκτες του να υποφέρουν σ’αυτές. Είναι πεπεισμένος ότι ο προπονήσεις τους μέσα στον χειμώνα θα κάνουν όλη τη διαφορά αργότερα.

Τα πάει καλά με τους άσους, αλλά και με τους κοινούς θνητούς...


Ο Γάλλος κατάφερε να ξαναδώσει κίνητρο στους παίκτες του και να δουλεύουν μαζί. Οι κυριότερες αλλαγές ήταν εκείνες των Isco, James και Jesé, οι οποίοι με τον Zizou απολαμβάνουν και πάλι το παιχνίδι τους. Οι Kroos και Modric φαίνεται επίσης να’χουν ένα πρόσθετο ελατήριο στα βήματα τους κι ο Cristiano έχει επιτέλους πίσω το παλιό του χαμόγελο. Παίκτες όπως οι Lucas, Casemiro και Kovacic, απαραίτητοι για τον Rafa, είχαν επίσης μερικά λεπτά αγωνιστικού χρόνου με το νέο αφεντικό τους.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.