News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Plancque, ο νέος κατάσκοπος του Zidane

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Εργάζεται πληροφορώντας για τους αντιπάλους
        

Η τελευταία μεταγραφή του Zidane είναι για τον πάγκο, αν και δεν θα βρίσκεται καθημερινά στη Μαδρίτη. Όπως αποκάλυψε χθες η γαλλική εφημερίδα '20 minutos', ο προπονητής επικοινώνησε με έναν παλιό συμπαίκτη του στη Μπορντό, τον Stephane Plancque, για ν’αναλάβει το ρόλο του κατασκόπου των αντιπάλων της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, ο πρώην Γάλλος ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησε μια ανάλυση της Roma, της αντιπάλου στους 16 του Champions League, και γι’αυτό θα βρεθεί στον επόμενο αγώνα των Ιταλών στο Calcio.

Ο Plancque είναι ένα γραπτό αίτημα του Γάλλου προπονητή, με τον οποίο δεν έχει χάσει την επαφή από τότε που έπαιζαν μαζί στη Μπορντό, μεταξύ του 1992 και του 1994. "Με κάλεσε ο Zizou για να μου προτείνει να ενταχθώ στο επιτελείο του ως παρατηρητής των αντιπάλων της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήμουν έκπληκτος και κολακευμένος. Ομολογώ ότι δεν το σκέφτηκα πολύ, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία", είπε ο Plancque στις δηλώσεις που βρίσκονται στο γαλλικό δικτυακό τόπο.

Αυτήν την στιγμή, ο πρώην παίκτης, που πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της επαγγελματικής του καριέρας στη Lille, δούλευε σ’αυτό το κλαμπ, εδώ και δύο χρόνια, ασκώντας καθήκοντα ανιχνευτή παικτών, αλλά παραιτήθηκε απ’τη Lille μόλις έμαθε για τη δυνατότητα να δουλέψει στην Ρεάλ. "Είμαι συγκινημένος που θα δουλέψω για ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Η δουλειά μου είναι απλή: πρόκειται να παρατηρώ και να δίνω ακριβείς πληροφορίες για τον καθένα. Θα προσπαθήσω να’μαι όσο πιο συνοπτικός μπορώ".

Ο Plancque δεν θα βρίσκεται καθημερινά στο Valdebebas, όπου ο Zizou έχει ήδη το τεχνικό του επιτελείο, και μάλιστα θα συνεχίσει να ζει στην Γαλλία. "Είναι πραγματικά επιβράβευση. Πρόκειται να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Επιπλέον, πιστεύω ότι αν ο Zizou μου πρόσφερε αυτήν την δυνατότητα, είναι επειδή μ’εμπιστεύεται", πρόσθεσε.

Ο Zidane είναι ικανοποιημένος με το επιτελείο του. Έχει τους Bettoni και Hamidou, που ήταν μαζί του και στην Castilla, ως βοηθούς του κι έμπιστούς του, τον Llopis ως προπονητή τερματοφυλάκων, και τον Bernardo Requena ως προπονητή φυσικής κατάστασης.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.