News Update :

powered by Agones.gr - livescore

To πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super League

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Σε αντίθεση με τη Γ' Εθνική, που αναβλήθηκε λόγω των μπλόκων η Super League διεξάγεται κανονικά κι η 21η αγωνιστική ξεκινά με αναμετρήσεις για τη μάχη των πλέι οφ και της παραμονής.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super League ξεκινά σήμερα στις 15:00 με τον Πλατανιά να υποδέχεται τον... λαβωμένο Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει 19 βαθμούς και θέλει να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι Αρκάδες στο πρώτο τους ματς στο πρωτάθλημα με τον Τερεζόπουλο στον πάγκο θέλουν το πρώτο τους τρίποντο.

Γιάννου, Λούι, Φούντας, Ιγκλέσιας και Γκοϊάν δεν είναι στα πλάνα του προπονητή τους, ενώ για τους γηπεδούχους οι μεταγραφές Κάργας και Βαλεριάνος δεν υπολογίζονται.

Στις 17:15, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Πανθρακικό, που πέρα από τη νίκη δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του. Με 13 βαθμούς, η ομάδα της Κομοτηνής πρέπει να αρχίζει να μαζεύει βαθμούς άμεσα, αν και στη Βοιωτία τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

Ο τραυματίας Τζάνης κι οι τιμωρημένοι Παπαγεωργίου-Ντιγκινί δεν είναι στα σχέδια του Χατζηνικολάου. Κι ο Μάντζιος όμως έχει να αντιμετωπίσει τρεις απουσίες. Μαχαίρας, Ουόν και Γιακουμάκης δεν είναι στη διάθεσή του.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί την Skoda Ξάνθης. 

Ο Στραματσόνι πήρε στην αποστολή τους Βιγιαφάνιες και Ευαγγέλου, αλλά έχει αρκετά απουσίες. Εκτός έμεινε ο Εβανζελίστα που ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έκανε θεραπεία, όπως και οι Μπεργκ, Μαμούτε, Τελάντερ, Σάντσεθ που έκαναν ατομικό και θεραπεία. Εκτός και ο Μέστο που απουσίαζε από την προπόνηση λόγω ίωσης, ενώ στη διάθεση του Ιταλού δεν είναι και οι τιμωρημένοι Αμπέντ, Κουτρουμπής.

Ο Λουτσέσκου, από την πλευρά του υπολογίζει στον Τσέναμο αλλά όχι και στον Καπετάνο.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

6/2

Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Λεβαδειακός-Πανθρακικός (17:15)
Παναθηναϊκός-Skoda Ξάνθη (19:30)

7/2

Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)
Ατρόμητος-ΑΕΚ (17:15)
Βέροια-Καλλονή (17:15)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:30)

8/2

Πανιώνιος-Παναιτωλικός (19:30)


gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.