News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το Bernabéu μπούχτισε με τον James Rodriguez

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Του Alonso Castilla

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, καταδεικνύουν τον Κολομβιανό

Ο James Rodriguez υποδείχτηκε ξεκάθαρα απ’τους madridista οπαδούς. Η απόδοση του Κολομβιανού μέσου είναι όλο και πιο απογοητευτική



Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά επίπεδο. Ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης απειλούσε την Ατλέτικο ούτε η Ατλέτικο ανησυχούσε τον Keylor Navas. Μια πολύ βαρετή περίοδος χωρίς πάρα πολλή ιστορία, με πολύ λίγο ποδόσφαιρο. Μετά το διάλειμμα εξαντλήθηκαν τα πάντα. Η ομάδα του Ζιντάν δεν ήξερε τι να κάνει όταν είχε την μπάλα, έτσι ώστε όταν θα’χε μια αναποδιά, οι οπαδοί θ’άναβαν στα σίγουρα. Κι έτσι έγινε. Στο 53ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Griezmann και η κοινωνική μάζα άρχισε να μπαίνει στο παιχνίδι, δείχνοντας σαφώς προς δύο στόχους. James Rodriguez και Florentino Perez. Οι οπαδοί έδειξαν και πάλι την κούρασή τους με τον παίκτη, ο οποίος βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση για κάποιο χρονικό διάστημα.

Οι κερκίδες του Santiago Bernabeu έχουν κουραστεί απ’τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει πλέον υπομονή μαζί του. Και μπορεί επίσης να τελειώσει και για τον Κριστιάνο μετά τις δηλώσεις του. Την περασμένη σεζόν έλαμψε σημαντικά κατά το πρώτο έτος του ως madridista, αλλά φέτος η πτώση που έχει είναι πολύ εμφανής. Κατά το στάδιο του Ράφα Μπενίτεθ το παιχνίδι του άρχισε να παίρνει μια καθοδική πορεία, και με τον Ζιντάν έχει αποτύχει να αναρριχηθεί. Μάλλον το αντίθετο. Οι οπαδοί τα πήραν με τον James χωρίς δισταγμούς. Μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ακούστηκαν ηχηρές αποδοκιμασίες όταν φρέναρε μια καλή αντεπίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που επαναλήφθηκε λίγο αργότερα. Όταν αντικαταστάθηκε στο 57 πήγε στον πάγκο περιβαλλόμενος από μαζικές αποδοκιμασίες.

Η ανησυχία στα γραφεία του Santiago Bernabéu αυξάνεται, όπως ανέφερε η El Confidencial πριν κάποιο διάστημα. Αναμένονταν ότι με τη ζεστασιά του Ζιντάν θα έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός και σιγά-σιγά θ’ανακτούσε την φωτεινότητα του χτες, αλλά οι ελπίδες των στελεχών δεν βρίσκουν ανταπόκριση στον πρωταγωνιστή. Έδειξε τη χαρά του όταν απολύθηκε ο Ράφα Μπενίτεθ και το είδωλό του, ο Ζιντάν, ανέλαβε την ομάδα, αλλά ο επιτελικός μέσος δεν ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη που μέχρι στιγμής του δείχνει ο Γάλλος στρατηγός. Περνούν οι αγωνιστικές κι αυτοί που κυβερνούν τον σύλλογο αρχίζουν ν’αμφιβάλλουν για έναν παίκτη για τον οποίο πλήρωσαν 80 εκατομμύρια ευρώ στη Μονακό. Δεν μοιάζει σε τίποτα μ’αυτόν που θάμπωσε, για παράδειγμα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία.



Ένα ακόμα αυτοκόλλητο στο άλμπουμ του Florentino

Αγορασμένοι μ’ένα χτύπημα στο καρνέ, στο παρόν σενάριο κανείς δεν έχει εξασφαλίσει θέση στην Ρεάλ Μαδρίτης της επόμενης σεζόν. Απολύτως κανένας. Ούτε κι ο James Rodriguez. Ο Florentino Perez, όπως κάνει πάντα, κόλλησε στο ιδιαίτερο άλμπουμ του το πιο όμορφο αυτοκόλλητο που προσφέρονταν στην αγορά το καλοκαίρι του 2014. Ο Κολομβιανός ήταν ο πρώτος σκόρερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία κι ο πρόεδρος, ασκώντας πάντα τα καθήκοντα του αθλητικού διευθυντή -θεωρεί ότι κανείς δεν ξέρει το ποδόσφαιρο περισσότερο από αυτόν-, στόχευσε στον τότε παίκτη της Μονακό. Και το ρόστερ, όπως συζητήθηκε για κάποιο χρονικό διάστημα μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, εξακολουθεί να’ναι ανισόρροπο, με λίγους καθαρούς μέσους και πολλούς παίκτες που αποδίδουν καλύτερα πίσω απ’τους επιθετικούς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τώρα εμπιστεύεται τα πάντα στο Champions League. Εάν δεν έρθει η επιτυχία σ’αυτή τη διοργάνωση, η κοινωνική έκρηξη θα’ναι μεγάλων διαστάσεων, με  οπαδούς μπουχτισμένους να βλέπουν τη Barcelona να σηκώνει τα τρόπαια κι έχοντας δει τα τελευταία χρόνια το γείτονά τους, να τους ξεπερνά ξανά και ξανά. Ο James Rodriguez υποδείχτηκε ξεκάθαρα, εξίσου. Ο Isco άκουσε επίσης κάποιες αποδοκιμασίες όταν αντικαταστάθηκε. Άλλοι παίκτες, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, επικρίθηκαν επίσης απ’τους ίδιους τους, τους οπαδούς και στο εγγύς μέλλον κάποιοι ακόμα μπορούν επίσης να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.


Ό,τι κι αν συμβεί, όλα δείχνουν μια μεγάλη επανάσταση στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Μένει να φανεί επίσης πώς θα παρακάμψει ο Florentino Perez την κοινωνική παλίρροια που υπάρχει γύρω του και μπορεί να τον παρασύρει. «Το επόμενο έτος θα υπάρξουν αλλαγές. Μπορεί επίσης να αλλάξει ο προπονητής, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε επειδή έχουμε κάτι να κερδίσουμε, δεν είμαστε έξω απ΄όλα», είπε ο Ζιντάν μετά το παιχνίδι. Την ίδια στιγμή, η «Cadena Cope» ενημέρωνε για μια συνάντηση μεταξύ του προέδρου και του προπονητή, αποκαλύπτοντας ότι ο πρώτος έδωσε στον Γάλλο απόλυτη ελευθερία ν’απαλλαγεί από οποιονδήποτε παίκτη, όπως κι αν λέγεται, εν όψει της επόμενης σεζόν.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.