News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Jorge Mendes ενεργοποιεί την πώληση του James

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Του Alonso Castilla

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά μια διέξοδο

Ο εκπρόσωπος του Κολομβιανού παίκτη έχει αρχίσει να βολιδοσκοπεί διάφορους συλλόγους σε αναζήτηση ενός αγοραστή. Για τον James είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης



Δεν γυρίζει πίσω. Αυτό φαίνεται σήμερα. Η μοίρα του James Rodriguez είναι μακριά απ’τη Μαδρίτη. Επί του παρόντος, το αντίθετο θα ήταν μια έκπληξη, όπως ανέφερε αυτή η εφημερίδα πριν από λίγες ημέρες. Μόνο ένα αστρικό φινάλε στην τελική ευθεία της σεζόν του Κολομβιανού θ’αποτρέψει το να πακετάρει πολύ νωρίτερα από ό, τι είχε προγραμματιστεί. Μετά από μια καλή σεζόν, η οποία όμως τέλειωσε με το τρεμπλ της Μπάρτσα, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει καταρρεύσει τελείως τη φετινή. Η κερκίδα τον έχει υποδείξει ξεκάθαρα κι ο σύλλογος ποντάρει στην πώλησή του. Ο αντιπρόσωπος του είναι ήδη σ’αυτή, έχει ήδη αρχίσει να κινείται ...

Ο Πορτογάλος παράγοντας έχει ανασκουμπωθεί κι έχει ήδη αρχίσει να χτυπά τις πρώτες πόρτες για να μάθει τις απόψεις των διαφόρων συλλόγων που θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται για την υπογραφή του ακόμα παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Jorge Mendes αρχίζει με αποφασιστικότητα την «επιχείρηση έξοδο», γνωρίζοντας ότι ο πελάτης του έχει πέσει σε δυσμένεια στην Ρεάλ. Ως εκ τούτου, έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις για να μάθει ποιος σύλλογος θα ήταν πρόθυμος να πληρώσει ένα υψηλό ποσό μεταγραφής, χωρίς να ξεχνάμε ένα σημαντικό μισθό για τον παίκτη. Πριν απ’το τέλος της σεζόν, ο πράκτορας θέλει να ξέρει πού θα πάει τον παίκτη.

Μ’έναν Isco Alarcón που βρίσκεται σήμερα σε μια φάση εξίσου πολύπλοκη, η απόκτηση ενός παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά θα γίνει με κάθε σιγουριά, με τον Hazard σε πρώτη γραμμή. Οι δύο ταλαντούχοι μέσοι έχουν χάσει ξεκάθαρα την εξέχουσα θέση. Ο Ζιντάν προειδοποίησε όταν ανέλαβε την ομάδα ότι ένας απ’τους στόχους του ήταν να τους ανακτήσει για τον σκοπό. «Πρόκειται για δύο πολύ καλούς και σημαντικούς παίκτες. Πρέπει να τους δώσουμε αγάπη κι εμπιστοσύνη», δήλωσε ο Γάλλος και για τους δύο. Η πραγματικότητα είναι ότι κανείς απ’τους δύο δεν έχει πείσει για την ώρα, ως εκ τούτου ο Casemiro ενισχύεται σταδιακά στην λευκή 11άδα.



Στοχοποιημένος στη χώρα του

Θα κοστίσει πολλά για ν’αντιστραφεί η κατάσταση του James Rodriguez σ’αυτή την τελική ευθεία της σεζόν. Αυτή την τελευταία Κυριακή ξαναζέστανε τον πάγκο κι όταν μπήκε στο γήπεδο, οι κερκίδες τον αποδοκίμασαν και πάλι ξεκάθαρα. Ακόμη μία μέρα. Έχει μετατραπεί σε κανόνα τον τελευταίο καιρό. Οι οπαδοί τον έχουν στοχοποιήσει ξεκάθαρα κι απροκάλυπτα, έχουν χάσει την υπομονή τους με τον Νοτιαμερικανό, ο οποίος πριν από ένα χρόνο επευφημούνταν απ’τη madridista κοινωνική μάζα και τώρα τον υποδεικνύει ως έναν απ’τους υπεύθυνους της κακής πορείας της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα.

Τη νύχτα που η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Ρόμα στο Champions League, ο James έβαλε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, το οποίο χρησίμευσε για να κατευνάσει το περιβάλλον. Ωστόσο, την περασμένη Κυριακή άκουσε και πάλι τη μουσική του ανέμου. «Υπάρχουν μέρες στις οποίες τα πράγματα δεν πάνε καλά, αλλά στον κόσμο του ποδοσφαίρου μπορούν να συμβούν τα πάντα», σχολίασε ο James μετά το γκολ ενάντια στην ιταλική ομάδα. "Ο οπαδός θέλει να βλέπει την ομάδα του να παίζει καλά κι όταν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά, έχει το δικαίωμα να αποδοκιμάζει", πρόσθεσε. «Είμαστε στη Ρεάλ Μαδρίτης, ένα σύλλογο που απαιτεί κάθε μέρα. Πρέπει να σεβαστούμε τη συμπεριφορά των οπαδών», κατέληξε.


Εάν η κριτική των ισπανικών μέσων ενημέρωσης υπήρξε σκληρή, ο Κολομβιανός Τύπος τον τελευταίο καιρό έχει εμφανιστεί ανελέητος, φορτώνοντας με τοξικότητα το σημείο αναφοράς της εθνικής Κολομβίας και του κολομβιανού ποδοσφαίρου απ’το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία το 2014. Πυροβολούν χωρίς έλεος τον μέσο, αφιερώνοντάς του σκληρά άρθρα. Όπως παλιότερα επεσήμαναν τον Ράφα Μπενίτεθ, ως μεγάλο υπεύθυνο για τα δεινά του James Rodriguez, τώρα δεν πυροβολούν τον Ζιντάν αλλά τον συμπατριώτη τους. Η Κολομβία αντιμετωπίζει τώρα δύο προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας -στην Βολιβία κι εντός έδρας με τον Ισημερινό- κι ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα εξεταστεί σίγουρα με μικροσκόπιο. Ο Jorge Mendes, εν τω μεταξύ, ψάχνει έναν καλό σύλλογο για τον James ...

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.