News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Aubameyang: «Θα υπάρξει ισπανικός τελικός και νομίζω ότι θα τον κερδίσει η Atlético»

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Είπε ότι το να παίξει στην Ισπανία θα’ναι ένα όνειρο

«Πάντα έλεγα ότι θα’ταν ένα όνειρο για μένα να παίξω στην Ισπανία», δήλωσε ο επιθετικός της Ντόρτμουντ στο El Partido de las 12 του Cadena COPE



Ο Pierre Aubameyang, ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, πέρασε απτα μικρόφωνα του El Partido de las 12 του Cadena COPE, όπου πρόβλεψε έναν τελικό Champions League μεταξύ των Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης με νίκη για την Ατλέτικο. «Θα υπάρξει ισπανικός τελικός και νομίζω ότι θα τον κερδίσει η Atlético», είπε.

«Η Ατλέτικο Μαδρίτης μου θυμίζει τη Μπορούσια Ντόρτμουντ που βγήκε δεύτερη στην Ευρώπη. Είναι η πιο δύσκολη ομάδα για να κερδίσεις», πρόσθεσε ο Γκαμπονέζος.

Ο Aubameyang δεν έκρυψε ότι θέλει να παίξει στη La Liga. «Πάντα έλεγα ότι θα’ταν ένα όνειρο για μένα να παίξω στην Ισπανία», είπε.

Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ παραδέχτηκε ότι τον «τραβάει» περισσότερο η Μαδρίτη απ’τις Barcelona κι Ατλέτικο. "Είμαι πιο κοντά στη Μαδρίτη απ’τη Βαρκελώνη. Και η Ρεάλ Μαδρίτης μου αρέσει λίγο περισσότερο απ’την Ατλέτικο", είπε.


Σε προσωπικό επίπεδο, υπέδειξε έναν σημαντικό άνθρωπο στην καριέρα του: «Ο Jürgen Klopp ήταν το κλειδί για μένα», και παραδέχτηκε ότι είναι στην καλύτερη στιγμή της ζωής του ως ποδοσφαιριστής: «Είναι η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.