News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σκέντζος: «Προέχει η γενική συνέλευση»

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

skentzos
Ο βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, Ανδρέας Σκέντζος, μίλησε στο PRESSARIS για τις μέχρι στιγμής προεργασίες αναφορικά με το ρόστερ της επόμενης σεζόν, εκεί όπου το «ξεσκαρτάρισμα» και οι μεταγραφές μονοπωλούν το ενδιαφέρον.


Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στη σημασία της αυριανής γενικής συνέλευσης: «Όλα θα γίνουν με τον καιρό τους. Πρώτα πρέπει να γίνει η συνέλευση, ώστε να ξεκαθαρίσει η διοικητική κατάσταση. Μετά από αυτήν, θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε όλα τα θέματα που έχουν μείνει ανοιχτά».


Έχει καθυστερήσει καθόλου τον σχεδιασμό, όλη αυτή η κατάσταση;
«Εμείς συνεχίζουμε χωρίς να το σκεφτόμαστε. Δεν διανοούμαστε να μην παίζει η ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ τη νέα σεζόν. Έχουμε τις διαβεβαιώσεις του Θοδωρή Καρυπίδη και τον εμπιστευόμαστε».


Οι αποφάσεις για το τελικό «ξεσκαρτάρισμα» έχουν παρθεί;
«Ναι, στο μεγαλύτερο βαθμό. Αυτό όμως είναι αποκλειστική ευθύνη του Νίκου Αναστόπουλου. Αυτός γνωρίζει καλύτερα απ΄όλους και αυτός θα είναι που θα κάνει τις τελικές ανακοινώσεις».


Η εμπειρία σας από την φετινή σεζόν;
«Ήταν μία εμπειρία δύσκολη και πρωτόγνωρη. Ευχόμαστε να μην το περάσει ποτέ ξανά αυτό ο σύλλογος. Δεν του αξίζει. Στόχος μας είναι η επόμενη σεζόν να κυλήσει, όπως η φετινή. Να τελειώσουμε νωρίς και να ξεκινήσουμε το ίδιο νωρίς τα σχέδιά μας για την Σούπερ Λίγκα».


pressaris.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.