News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πετάει για «σεντόνι» απόψε ο ΠΑΟΚ

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Πετάει για «σεντόνι» απόψε ο ΠΑΟΚ Το πιο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θα επιδιώξει να κάνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ.


Για δύο αποτελέσματα με τα οποία θα παραμείνει το απόλυτο αφεντικό για την πρώτη θέση των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θα παλέψει ο ΠΑΟ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική (20:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» ολοκληρώθηκε χωρίς νέα προβλήματα, με τον Βλάνταν Ίβιτς να βασίζεται στους παίκτες που έχουν κάνει εξαιρετική πορεία στους αγώνες κατάταξης.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Μαλεζά, Τζαβέλλα και Λέοβατς.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τζιόλης, με τους Χαρίση και Τσίμιροτ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ροντρίγκες, Μακ και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Κάτσε, Αντόνις και Μπερμπάτοφ. Εκτός έμειναν οι Πέλκας (τιμωρημένος), Ζάιρο, Μυστακίδης, Κωνσταντινίδης (Ανέτοιμοι) και ο Γκολάσα.
 
 
 
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.