News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Λάσκαρης δεν αλλάζει πλάνο

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

laskaris_syn
Το πλάνο του Νίκου Λάσκαρη για τον Άρη φυσικά και δεν σταματάει στο τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς. Το αγωνιστικό είναι μέρος του συνολικότερου πλάνου για την επιστροφή του Άρη εκεί που του αξίζει, όχι όμως με άλματα, αλλά με σωστά βήματα, στον δρόμο που πορεύθηκε φέτος.


Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του Άρη δεν πρόκειται να παρεκκλίνει της φιλοσοφίας του. Ούτε ενθουσιάζεται, ούτε απογοητεύεται εύκολα όπως έχει δείξει όλη τη χρονιά φέτος και αυτό αναμένεται να κάνει και τώρα, που ξεκινάει ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.


Η διευθέτηση όλων των υποχρεώσεων της ομάδας μέσα από το άρθρο 99 που αφορά παλιότερα χρέη παραμένει η πρώτη προτεραιότητα. Προσφάτως σε συνέντευξή του στα κανάλια Novasports αποκάλυψε ότι την πρώτη χρονιά έχει πέσει το χρέος του Άρη στο μισό από ότι ήταν όταν παρέλαβε την ομάδα. Προέχει και την επόμενη χρονιά η οικονομική εξυγίανση.

 
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό, αυτό που προκύπτει ως πληροφορία είναι ότι θα διατεθούν τα διπλάσια χρήματα για την στελέχωση του ρόστερ, κάτι που σημαίνει σε απόλυτους αριθμούς ότι οι κίτρινοι θα έχουν ένα ποσό κοντά στο 1,5-1,6 εκατ. ευρώ για τους παίκτες, το οποίο μπορεί να διαφοροποιηθεί αναλόγως και των αναγκών που θα προκύψουν και της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος.


Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις των ανθρώπων που θα διαμορφώσουν την ομάδα της επόμενης χρονιάς, μένει να επιβεβαιωθούν στην πράξη το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
 
 
pressaris.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.