News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η πραιτοριανή φρουρά του Zizou

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Θα παρατάξει τους τέσσερις αδιαμφισβήτητους αμυντικούς του ενάντια στην City



Δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις στην άμυνα που θα παρατάξει αύριο ο Ζινεντίν Ζιντάν ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι. Θα αποτελείται απ’τους Carvajal, Πέπε, Ράμος και Μαρσέλο. Μαζί με τον Keylor, ο οποίος θα’ναι στο τέρμα, θα αποτελέσει την ασπίδα με την οποία η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να περιορίσει τη φούρια της citizen ομάδας.

Και λέμε ότι δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις, διότι αυτοί οι τέσσερις παίκτες έχουν αποτελέσει την πρώτη γραμμή της Μαδρίτης στα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν: στην νίκη στο Clásico του Καμπ Νου, την ανατροπή εναντίον της Βόλφσμπουργκ στον επαναληπτικό των προημιτελικών του Champions League και στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών, ενάντια στην ίδια την City, μόλις επτά μέρες πριν.

Τρεις απ’τους τέσσερις παίκτες -Carvajal, Πέπε και Marcelo- φτάνουν, επίσης, εντελώς φρέσκοι στην αυριανή αναμέτρηση. Όλοι τους ξεκουράστηκαν στο πρωτάθλημα στην επίσκεψη του Σαββάτου στο Anoeta. Ο μόνος που έπαιξε στο Σαν Σεμπαστιάν ήταν ο Sergio Ramos, καθώς ο Nacho πήρε τη θέση του Marcelo κι ο αρχηγός δεν μπόρεσε να ξεκουραστεί.

Ενάντια στην City, λοιπόν, θα επιστρέψει στο δεξί μπακ ένας Dani Carvajal που πρωταγωνιστεί σε μια έντονη μάχη με τον Danilo για τη συγκεκριμένη θέση. Κι αυτό γιατί, παρόλο που ο canterano έχει παίξει, όπως λέμε, στα μεγάλα παιχνίδια, ο Danilo έχει περισσότερες συμμετοχές απ’αυτόν:  29 έναντι 27.

Στο κέντρο της άμυνας, την προσοχή θα τραβήξει και πάλι η παρουσία του Πέπε, ο οποίος κατέληξε να επιβληθεί, ακόμη μία σεζόν, στον Raphael Varane. Ο Βραζιλιανο-Πορτογάλος, που ξεκίνησε ως τρίτος στόπερ στην αρχή της σεζόν, υποστήριξε τα γαλόνια έναντι του νεαρού Γάλλου αμυντικού.


Εκεί που δεν υπάρχει καμία συζήτηση είναι για το αριστερό μπακ. Η θέση αυτή ανήκει, εδώ και χρόνια, στον Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος θα’ναι και πάλι το κλειδί στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας στον τελικό εναντίον της City.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.