News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο γκουρού του Rafa Nadal εξέτασε τον Cristiano και τον προειδοποίησε για τον σοβαρό κίνδυνο που διατρέχει

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Του Jose Manuel Garcia

Συμβουλεύτηκε επίσης τον διάσημο Mikel Sánchez

Ο διάσημος Δρ Mikel Sánchez εξέτασε τον Πορτογάλο και τον προειδοποίησε για τον κίνδυνο που διατρέχει αν παίξει εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι. Ο πληγωμένος μυς μπορεί να σπάσει εντελώς



O Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Κυριακής στο Valdebebas, πέρασε την πολλοστή ιατρική διαβούλευση από τότε που διαγνώστηκε μ’έναν μυϊκό τραυματισμό στο δεξί του πόδι. Ο CR7, με μια τεράστια επιθυμία να παίξει στον καθοριστικό αγώνα των ημιτελικών του Champions League εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, αφέθηκε στα καλύτερα χέρια, σ’αυτά του Πορτογάλου χειρουργού Δρ Noronha και, ιδιαίτερα, σ’αυτά του Βάσκου Mikel Sánchez, του αποκαλούμενου γκουρού του Rafa Nadal. Υπάρχει μια σαφής βελτίωση στην υγεία του Κριστιάνο, αλλά επίσης κι ένας υψηλός κίνδυνος θλάσης. Οι γιατροί έχουν αφήσει την απόφαση της συμμετοχής στον παίκτη. Αυτός θα’χει την τελευταία λέξη.

Ο Cristiano είναι ένας πολύ συναισθηματικός ποδοσφαιριστής και μ’έναν δείκτη επαγγελματισμού που φτάνουν πολλοί λίγοι. Ο παίκτης βιτρίνα της Ρεάλ Μαδρίτης θα επιταχύνει μέχρι την τελευταία στιγμή τις πιθανότητές του να παίξει στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι. Είναι μια τιτάνια μάχη ενάντια στο χρόνο. Κατά τις πρώτες ημέρες του τραυματισμού του, οι συμπαίκτες του τον συμβούλευσαν να καλέσει αμέσως τον αναγνωρισμένο Joaquín Juan, τον προσωπικό φυσιοθεραπευτή του Pau Gasol, ο οποίος τον έχει φροντίσει στο σπίτι του.

Ο Noronha, ο χειρουργός απ’το Oporto που μερικές σεζόν πριν χειρούργησε το γόνατο του Pepe κι ένας γιατρός της υψηλότερης εμπιστοσύνης του Cristiano, εξέτασε επίσης το τραυματισμένο πόδι. Ο Noronha συμφώνησε με τον Mikel Sánchez, έναν πραγματικό ειδικό σε καινοτόμες θεραπείες κι ο οποίος έχει γίνει διάσημος διεθνώς για την εφαρμογή των βλαστοκυττάρων στους ασθενείς του. Έχει μιλήσει ξεκάθαρα στον παίκτη: «Είσαι στο 50% κι ο κίνδυνος θλάσης είναι ο ίδιος. Εσύ αποφασίζεις».



Η περίπτωση του Ντιέγκο Κόστα

Ο Mikel Sánchez, τον οποίο τα εξειδικευμένα περιοδικά αποκαλούν γκουρού του Rafa Nadal, λόγω του ότι είναι ο αρχιτέκτονας της θεαματικής αναγέννησης της φυσικής κατάστασης του τενίστα, ο οποίος συνηθίζει να επισκέπτεται με κάποια τακτικότητα την vitoriana κλινική του, έχει κάνει ένεση βλαστικών κυττάρων στην πληγείσα περιοχή του Cristiano κι ο Πορτογάλος έχει παρατηρήσει μια σαφή βελτίωση.

Αλλά τόσο ο Noronha όσο κι ο Sánchez συμφωνούν πλήρως στη διάγνωση των γιατρών Olmo, Nuno Campos και Guillén, που εξέτασαν προηγουμένως τον Cristiano και διέγνωσαν τη μικρορήξη στις ίνες. Βλέπουν τον κίνδυνο για τον παίκτη, αν αποφασίσει να παίξει εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, να σπάσει περαιτέρω. Ένας απ’τους γιατρούς ανέφερε την περίπτωση του Diego Costa. Εβδομάδες πριν απ’τον τελικό της Λισαβόνας, ο Ισπανο-Βραζιλιάνος υπέστη μια παρόμοια πάθηση, αλλά δεν ήθελε να χάσει το σημαντικό παιχνίδι κι αποφάσισε να παίξει. Μετά από 10 λεπτά, με σκυμμένο κεφάλι, ο Diego Costa έπρεπε να αποχωρήσει με ολική θλάση στον πληγωμένο μυ του. Ο Cristiano το ξέρει από πρώτο χέρι και ξέρει επίσης ότι έχει την τελευταία λέξη.


Ο ποδοσφαιριστής έχει δει ότι οι άνεμοι τυφώνα που τον παραμόνευαν για μήνες έχουν θολώσει. Με τον Ζινεντίν Ζιντάν έχει ανακτήσει και πάλι τη χαρά. Πορτογάλος και Γάλλος καταλαβαίνονται. Ο Zizou τον περιποιείται κι ο Κριστιάνο αισθάνεται καλά. Ο CR7, σε συνεχή επικοινωνία με τον μάνατζερ του, Jorge Mendes, έχει κάνει ένα βήμα μπροστά κι έχει ικετεύσει τον μέντορά του, να χτίσει μια ασημένια γέφυρα και να εξομαλύνει τις τεταμένες σχέσεις με τον Florentino Perez. Ο CR7 θέλει να αποσυρθεί φορώντας τη λευκή madridista φανέλα. Τα πάντα θα συμβούν στο τέλος της σεζόν, όταν Mendes και Perez βρεθούν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο. Αλλά σήμερα όλοι βλέπουν το κάπως τεταμένο πρόσωπο του Cristiano. Ο παίκτης θέλει να παίξει το παιχνίδι εναντίον της City, αγωνίζεται για να ξεκινήσει. Αυτός έχει το λόγο. Οι madridistas περιμένουν.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.