News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Θα υποφέρουμε απ’το πρώτο μέχρι το ενενηκοστό λεπτό για να περάσουμε στον τελικό»

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

«Αυτοί οι παίκτες αξίζουν να πέτυχουν κάτι σημαντικό»

"Θα πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο, να πιέσουμε ψηλά και να δείξουμε την ένταση και τη συγκέντρωση που απαιτεί ένας ημιτελικός Champions League", πρόσθεσε.



Ο Ζιντάν πρόσφερε τις εντυπώσεις του την παραμονή του αποφασιστικού αγώνα ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι (21:45). Ο τεχνικός εξήγησε τα κλειδιά για τη νίκη: «Ένας ημιτελικός είναι πολύ περίπλοκος. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι επειδή είμαστε στο σπίτι με τους οπαδούς μας πρόκειται να’ναι εύκολο. Θα υποφέρουμε απ’το πρώτο μέχρι το ενενηκοστό λεπτό για να περάσουμε στον τελικό. Πάντα απ’την ηρεμία και την υπομονή μπορούμε να πάρουμε κάτι αύριο».

"Θα’ναι ένα δύσκολο παιχνίδι, περισσότερο απ’το πρώτο ματς. Όλα θ’αποφασιστούν αύριο. Γνωρίζουμε και θα ετοιμάσουμε το παιχνίδι όπως πάντα, με σεβασμό στον αντίπαλο, ο οποίος έχει πολύ καλούς παίκτες, ειδικά στην επίθεση. Ας σκεφτούμε το ποδόσφαιρο μας. Δεν θα’χουμε τον ίδιο αγώνα όπως με τη Βόλφσμπουργκ. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι πρόκειται να σκοράρουμε 2 ή 3 γκολ σε 15 λεπτά. Γνωρίζουμε ότι θα υποφέρουμε και το σημαντικό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για να κάνουμε έναν αγώνα δουλειάς".

Προσέγγιση

«Δεν θ’αλλάξει αύριο. Η ιδέα είναι πάντα η ίδια και περισσότερο παίζοντας στο σπίτι. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε 90 λεπτά όπως αυτά του δευτέρου ημιχρόνου στην Αγγλία. Θα πρέπει να βάλουμε ένα γκολ, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο. Θα βγούμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο, να πιέσουμε ψηλά και να δείξουμε όλη την ένταση και τη συγκέντρωση που απαιτεί ένας ημιτελικός του Champions League. Αυτοί παίζουν επίσης την πρόκριση στον τελικό και θα μας βάλουν δύσκολα».

Κριστιάνο, Μπενζεμά και Casemiro

«Ο Κριστιάνο είναι σε καλή κατάσταση, είναι στο 100%, έχει προπονηθεί και πρόκειται να παίξει. Casemiro και Καρίμ Μπενζεμά είναι διαφορετικές περιπτώσεις, δεν θέλουμε να ρισκάρουμε τον Μπενζεμά αυτή τη στιγμή κι ο Casemiro έχει ένα μικρό πρόβλημα, επίσης, αλλά έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ που μπορεί να μας βοηθήσει να καλύψουμε όλες τις επιλογές».

Κίνδυνος για τον Κριστιάνο

"Ο Κριστιάνο δεν διατρέχει κίνδυνο, είναι καλά, προπονείται και είναι στο 100%. Θα δούμε στο παιχνίδι αύριο, αλλά σήμερα είναι στο 100%. Η ανάρρωσή του δεν είναι θέμα δύο ημερών, αλλά μιας βδομάδας. Ανάρρωσε σιγά σιγά. Είναι ένας παίκτης που είναι έτσι, αναρρώνει γρήγορα και φροντίζει τον εαυτό του πολύ. Χρειαζόμαστε τον Κριστιάνο στο 100% και το καλό είναι ότι είναι πάντα στο γήπεδο. Είναι ένας διαφορετικός παίκτης και τα στατιστικά του το δείχνουν. Θα ήθελα να είχα επίσης τους Casemiro και Karim, αλλά θα παίξουν άλλοι και θα τα πάμε καλά".

«Έχουμε μια καλή σχέση με τους παίκτες. Είναι σημαντικό για μένα ότι ένας παίκτης λέει το ίδιο για τον προπονητή του. Μου αρέσει όταν το μήνυμά μου λαμβάνεται απ’τους παίκτες. Αν αυτή η σχέση παραμείνει έτσι, θα είμαι χαρούμενος».

Οι πιθανότητες να φτάσουν στο Μιλάνο

«Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. Είμαστε σε καλή φόρμα αλλά η ιδέα μας είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε το μέγιστο αύριο: να κάνουμε το παιχνίδι που πρέπει να κάνουμε για να πάμε στον τελικό. Αν δεν περάσουμε αυτό θα ήταν μια αποτυχία, προφανώς, επειδή θέλουμε να περάσουμε».

"Προφανώς, όταν είσαι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύεις ότι μπορείς να πας μακριά στο Champions League. Είμαι πολύ χαρούμενος, όχι λόγω του τι θα μπορούσε να συμβεί, αλλά εξαιτίας των όσων συμβαίνουν μέρα με τη μέρα και με τη δουλειά που κάνουμε. Είναι αυτό που με κάνει ευτυχισμένο ως προπονητή. Θέλουμε πραγματικά τα πάντα να πάνε καλά και θέλουμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό γιατί αυτοί οι παίκτες το αξίζουν".

Αντικαταστάτης του Casemiro

«Θα προσπαθήσουμε ν’αντικαταστήσουμε τον Casemiro, έχει το δικό του στυλ παιχνιδιού, αλλά έχουμε άλλους παίκτες που μπορούν να παίξουν τον ίδιο ρόλο, θέλουμε να προσπαθήσουμε και να βάλουμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική ομάδα, όποιος παίξει θα κάνει τη δουλειά του Casemiro».

Ο αντίπαλος
«Έχω τον Agüero σε μεγάλη εκτίμηση ως παίκτη. Είναι ένας θεμελιώδης παίκτης γι’αυτούς και είναι πολύ καλός. Θα τον έχουμε υπόψιν, και τους άλλους παίκτες. Δεν θα κάνουμε κάτι ιδιαίτερο για να αμυνθούμε εναντίον του. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι αυτό που πρόκειται να κάνουμε στο γήπεδο. Νομίζω ότι ο Sterling έπαιξε καλά στο πρώτο σκέλος. Δεν θέλω να δώσω τη γνώμη μου για έναν παίκτη ή άλλον. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που πρόκειται να παίξει το παιχνίδι της και θα προσπαθήσει να περάσει στον τελικό».

Άμυνα

«Όταν δεν θα’χουμε τη μπάλα, πρέπει να αμυνθούμε ως ομάδα. Είναι μια ομαδική προσπάθεια, όχι μόνο του Kroos. Γνωρίζουμε τη σημασία της ομαδικής άμυνας. Την έχουμε κάνει καλά πρόσφατα. Το καλύτερο πράγμα είναι να’χουμε τη μπάλα, είναι αυτό που μας αρέσει και θα προσπαθήσουμε να την έχουμε για να κάνουμε ζημιά στους αντιπάλους».

Το κίνητρο των παικτών


«Ξέρουν τι παίζουν αύριο. Θα κάνω το ίδιο όπως πάντα, προετοιμασία όπως πάντα. Ξέρουν τον αντίπαλο, σε ποιο σημείο μπορεί να μας κάνει ζημιά. Δεν είναι θέμα κινήτρου, ξέρουν για τι παίζουν. Το κίνητρο θα υπάρχει απ’την αρχή».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.