News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ραντεβού για Κυβρακίδη, πιέζει για «Σίφο» ο Παναθηναϊκός

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ραντεβού για Κυβρακίδη, πιέζει για «Σίφο» ο Παναθηναϊκός Μέχρι το τέλος της βδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Κυβρακίδη στον Παναθηναϊκό. Φουλάρουν για τον Σίλντενφελντ οι «πράσινοι», ενώ θέλει να επιστρέψει με κάθε τρόπο ο Κροάτης.


Σε σειρά μπαίνουν τα μεταγραφικά ζητήματα στον Παναθηναϊκό και μέσα στη βδομάδα θα κλείσουν αρκετά μέτωπα τα οποία είναι ανοικτά για το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» θέλουν να έχουν κλείσει οι περισσότερες εκκρεμότητες μέχρι να φύγει η ομάδα για την Ολλανδία και για αυτό το λόγο οι άνθρωποι της ΠΑΕ «τρέχουν» τις περιπτώσεις που είναι ακόμα ανοικτές.

Αρχικά, η πλευρά του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε συνάντηση με την πλευρά του Κυβρακίδη, με την Αθηνά Μπαλωμένου να έχει συνάντηση χθες με τον μάνατζερ του παίκτη. Εκείνο που βγήκε από τη συνάντηση, είναι ότι το θέμα με τον αμυντικό του Ατρομήτου θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή. Το σίγουρο πάντως είναι, ότι ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει αμετακίνητος στην πρόταση που έχει κάνει, η οποία δεν ξεπερνάει τις 170.000 ευρώ.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» έχουν άλλες προτεραιότητες αυτό το διάστημα. Μία από αυτές είναι και η απόκτηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, με την πλευρά του Κροάτη αμυντικού να πιέζει για να επιστρέψει ο Κροάτης στον Παναθηναϊκό.

Ο «Σίφο» πιέζει τη Ντιναμό να δώσει το «οκ» για τον δανεισμό του στο «τριφύλλι» και θέλει αυτό να γίνει άμεσα. Στον Παναθηναϊκό πάντως περιμένουν να δουν τι θα γίνει με αυτό το θέμα και σε περίπτωση που δεν υπάρξει εξέλιξη θα στρέψουν αλλού την προσοχή τους.

Πάντως, υπάρχει και άλλος στόπερ στη λίστα, με τον οποίο ασχολείται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και θα προχωρήσει αν τα μηνύματα δεν είναι θετικά στην περίπτωση του Κροάτη.

Καθυστέρηση από την άλλη, υπάρχει με την περίπτωση του Γουακάσο. Ο παίκτης δεν έφτασε την Τρίτη στην Αθήνα, όπως είχε προγραμματίσει, αφού η Ρούμπιν δεν του έδωσε τα χαρτιά που χρειαζόταν, παρόλο που τα έχουν βρει οι δύο πλευρές.

Στον Παναθηναϊκό πάντως δεν ανησυχούν για την εμπλοκή, που δεν θα χαλάσει, αλλά υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει. Στη χειρότερη όμως αυτό που θα συμβεί είναι να καθυστερήσει ο παίκτης να φύγει για την προετοιμασία στην Ολλανδία.


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.