News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένας σιδηρούν λοχίας για τον Zidane

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Της Patricia Terroba

Αυτός που θα’ναι ο νέος προπονητής φυσικής κατάστασης, ο Antonio Pintus, φτάνει στα όρια τους παίκτες



Η πιθανή ενσωμάτωση του Antonio Pintus στο τεχνικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης θα σημάνει μια πλήρη επανάσταση στο σύνολο του Zizou.

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης (ακόμα της Λιόν), σ’όλη τη σταδιοδρομία του, έχει δείξει ότι έχει σαφές το πώς να πάρει το μέγιστο από κάθε παίκτη. Και η φόρμουλα δεν είναι τίποτα περισσότερο από δουλειά, δουλειά και δουλειά. Μια ιδέα πολύ παρόμοια μ’αυτή που ασπάζεται το πρότζεκτ του Ζινεντίν Ζιντάν.

Και οι δύο έχουν εκπαιδευτεί στην ιταλική σχολή, στην οποία η σωματική εργασία και η θυσία είναι μερικοί απ’τους βασικούς πυλώνες. Κι ως παράδειγμα αυτού, δεν χρειάζεται παρά να πάμε λίγους πίσω μήνες και να θυμηθούμε την προετοιμασία που έκανε ο Γάλλος στην άφιξη του στο λευκό πάγκο, στη μέση της σεζόν.

Μια επιθετική προετοιμασία, σκληρή και με ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο απαίτησης απ’ό, τι είχαν συνηθίσει οι λευκοί παίκτες.

Και γι’αυτό Ζιντάν και Pintus αποτελούν το τέλειο ζευγάρι. Τουλάχιστον, όσον αφορά την φυσική προετοιμασία και την εργασία. Επιπλέον, δεν θα’ταν η πρώτη φορά που ο Ιταλός κι ο Γάλλος συνυπάρχουν σε μια ομάδα. Το έκαναν στη Γιουβέντους, όταν ο Zizou ήταν ακόμα παίκτης.

Έτσι γνωρίζονται πολύ καλά, κι αυτή η συνενοχή μεταξύ τους, σε συνδυασμό με την ίδια ιδέα εργασίας, θα μπορούσε να βοηθήσει το ρόστερ να φθάσει στο καλύτερο φυσικό επίπεδο στην ανταγωνιστική σεζόν που παρουσιάζεται φέτος.



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.