News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mourinho δεν θα επιτρέψει στον Florentino να εκπληρώσει την "ηθική δέσμευσή" του με τον De Gea

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Του Enrique Marin

Ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ, ανακηρύχθηκε αδιαπραγμάτευτος

Είναι γνωστό το τι συνέβη το περασμένο καλοκαίρι με τον Ισπανό τερματοφύλακα, εξ ου και η Μαδρίτη σκέφτεται να προσπαθήσει ξανά, αν κι ο Πορτογάλος προπονητής δεν θέλει να τον χάσει



Με το ενδέκατο Ευρωπαϊκό Κύπελλο πρόσφατα τοποθετημένο στο σύνθετο της αίθουσας συνεδριάσεων στο Santiago Bernabeu, στην Ρεάλ Μαδρίτης έχουν πλέον αρχίσει να σκέφτονται την επόμενη σεζόν. Επίσης και στον τομέα των μεταγραφών, αν και αν είχαν χάσει τον τελικό στο Μιλάνο, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά, αφού είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει καλύτερο προπέτασμα καπνού για να καλύψει μια αποτυχία, απ’την κουβέντα για τον επόμενο galáctico.

Και μιλώντας για μεταγραφές, όπως ενημέρωσε το 'El Partido de las 12' του Cadena Cope, «ο σύλλογος (διαβάζεται, Florentino Perez) είναι ικανοποιημένος με τον Keylor Navas, αλλά έχει μια ηθική δέσμευση με τον David de Gea και θα προσπαθήσει να τον υπογράψει». Στην πραγματικότητα, αυτό που θα κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης είναι να προσπαθήσει και πάλι να τον υπογράψει, καθώς είναι γνωστό αυτό που συνέβη στις 31 Αυγούστου του περασμένου έτους, όταν η επιχείρηση χάλασε την τελευταία στιγμή, σύμφωνα με την πιο περίεργη εκδοχή εξαιτίας του φαξ και, σύμφωνα με τη δήλωση που εκδόθηκε απ’την Concha Espina, γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθυστέρησε πολύ.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας πάρει τις υπογραφές των παικτών De Gea και Keylor Navas, έστειλε στον αγγλικό σύλλογο τις εν λόγω συμβάσεις που υπογράφηκαν στις 23:32 ώρα Ισπανίας, μένοντας σε αναμονή της λήψης των τελικών εγγράφων υπογεγραμμένων απ’τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", έλεγε η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου που προεδρεύει ο Florentino Perez. Το πιο περίεργο είναι ότι η ίδια ενημέρωση που πρόσφερε προχθές ο Cope, επέμεινε στο ότι «αν έρθει ο De Gea, ο Keylor θα πρέπει να φύγει, παρά το γεγονός ότι είναι ευχαριστημένοι με τον Κοσταρικανό τερματοφύλακα», αν και το καλύτερο ήταν στη συνέχεια: «Οι blancos θα προτιμούσαν να υπογράψουν τον De Gea και να μείνει ένα χρόνο στη United». Ναι, σα να βρίσκονταν ο Ισπανός τερματοφύλακας ακόμα στο ψήσιμο ως παίκτης ή σύλλογος του Old Trafford να’ταν μια ομάδα της δεύτερης γραμμής...



Το δίλημμα του Jorge Mendes

Όσο κι αν η United δεν θα’ναι στην επόμενη έκδοση του Champions League, η άφιξη του Ζοζέ Μουρίνιο κι ένα ποσό γύρω στα 250 εκατομμύρια για μεταγραφές δείχνουν ότι οι προθέσεις της αγγλικής ομάδας είναι ότι φιλοδοξεί το μέγιστο. Η πρόθεση του Πορτογάλου λογικά είναι να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, το οποίο αρχίζει απ’το να κρατήσει τους παίκτες που θεωρεί απαραίτητους. Έτσι, κι όπως μπορεί να ξέρει αυτή η εφημερίδα, ο νέος προπονητής των «Red Devils», ανακήρυξε αδιαπραγμάτευτο τον De Gea, ως εκ τούτου ο Jorge Mendes, ο μάνατζερ τόσο του Πορτογάλου τεχνικού όσο και του Ισπανού τερματοφύλακα, βρίσκεται σ’ένα αρκετά πολύπλοκο δίλημμα, αν κι αυτό είναι ό, τι πρέπει να τεθεί σε τόσες επιχειρήσεις.


Όπως μπορέσαμε να διαπιστώσουμε την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Old Trafford λόγω μιας εκδήλωσης της «Aperol Spritz», χορηγού της Manchester United, στην αγγλική ομάδα κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο De Gea είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο, αν κι ακριβώς εξαιτίας αυτού εκπλήσσει το ότι το περασμένο καλοκαίρι ήταν έτοιμος να πωληθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης και στην επιχείρηση να συμπεριληφθεί ο Keylor Navas. Ναι είναι αλήθεια ότι τελικά δεν συνέβη, σύμφωνα με την Ρεάλ Μαδρίτης επειδή η United ανατίναξε την επιχείρηση, αν κι αυτή τη φορά, με τον Μουρίνιο στη μέση, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η United μπορεί να ενδώσει σ’ένα υποθετικό αίτημα του David de Gea να πάει απ’το Old Trafford στο Bernabeu, όπου ο Florentino Perez εδώ και καιρό θέλει να τον κάνει τον νέο Ίκερ Κασίγιας.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.