News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James Rodríguez θέλει να παίξει στην PSG του Emery, ειδικού στην ανέλκυση παικτών

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Του José Manuel Garcia

Η Μαδρίτη θέλει να εξαργυρώσει τον Κολομβιανό
Ο Κολομβιανός μέσος γνωρίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει βάλει στην αγορά κι αναμένει τις προσφορές για ν’αποφασίσει τον προορισμό του. Η PSG φαίνεται στον ορίζοντα



Ο James Rodríguez είχε ένα καλό Κόπα Αμέρικα (με την Κολομβία στην τρίτη θέση), αλλά ξέρει πολύ καλά ότι όλη αυτή η πρόσθετη προσπάθεια, μόλις που θα διαφοροποιήσει τη δύσκολη κατάστασή του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κολομβιανός μέσος γνωρίζει ότι ο σύλλογος τον έχει βάλει στην αγορά κι αναμένει τις προσφορές. Δύο κορυφαίες ομάδες της Premier (Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι) έχουν ρωτήσει γι’αυτόν, αλλά είναι η γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν αυτή που έχει χτυπήσει την πόρτα του αντιπροσώπου του ανακοινώνοντας ότι σύντομα θα κάνει μια «ακαταμάχητη προσφορά».

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκαθάρισε ήδη στον παίκτη και στον σύλλογο ότι το πλέον ενδεδειγμένο για όλους είναι μια μεταγραφή, διότι ο ρόλος του James δεν θα αλλάξει στο μέλλον, θα μπορούσε να έχει ακόμη και λιγότερα λεπτά απ’την περασμένη σεζόν. Ο James Rodríguez, απ’τις διακοπές στην χώρα του, περιμένει τις προσφορές, ειδικά την κλήση της PSG, την ομάδα που φέτος θα προπονεί ο Unai Emery, ένας πραγματικός ειδικός στην ανέλκυση ημιβυθισμένων πλοίων, όπως ο Αργεντινός Éver Banega, τον οποίο απέκτησε πρόσφατα η Inter. Ο James, ο οποίος είχε μια καλή εμπειρία στη Μονακό, βλέπει με καλό μάτι την Παρί Σεν Ζερμέν, την πρωταθλήτρια Γαλλίας, ένα απ’τα κοκόρια του Champions League.

Το σύστημα του Unai Emery, που δρα με αρκετούς παίκτες στις παρυφές της περιοχής της δημιουργίας με την περιοχή καθορισμού, έρχεται πολύ καλό στον James Rodríguez, ο οποίος θα παίξει μ’έναν παρόμοιο τρόπο με αυτόν που συνήθως αναπτύσσεται με την κολομβιανή εθνική ομάδα του Pékerman .



Πολλά άγνωστα

Η PSG έχει ενημερώσει ήδη τον Jorge Mendes για τις προθέσεις της να κάνει προσφορά για τον James Rodríguez, αλλά δεν έχει ακόμη απευθυνθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν θα απελευθερώσει τον παίκτη για λιγότερα από 65 εκατομμύρια ευρώ. Λογικό πράγμα: Ο Κολομβιανός κόστισε 85 εκ. Οι δύο σεζόν που έπαιξε με τους λευκούς σημαδεύτηκαν απ’την αστάθεια και πασπαλίστηκαν με εξωαγωνιστικά επεισόδια, που έβλαψαν την εικόνα του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός απ’τον James Rodríguez, έχει στην αγορά τους Varane, Isco, Jesé, Nacho και Morata. Ο σύλλογος του Chamartin, ο οποίος έκανε χρήση της δυνατότητας επαναγοράς που είχε συμφωνήσει με την Γιουβέντους για τον Morata (30 εκατομμύρια), μπορεί να εισπράξει περισσότερα απ’τα διπλά για τον Ισπανό διεθνή, του οποίου η μοίρα δείχνει με τόλμη προς την Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο, που αντιπροσωπεύεται επίσης απ’τον Jorge Mendes, είναι ένας απ’τους μεγάλους ενδιαφερόμενους.

Ο Raphael Varane δεν θέλει να’ναι ο τρίτος στόπερ της ομάδας και το λευκό club έχει κουραστεί επίσης να τον περιμένει και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο πράγμα για τα μέρη είναι μια αλλαγή σκηνικού. Ο Varane, ο οποίος αναρρώνει από έναν τραυματισμό που τον εμπόδισε να συμμετάσχει με την εθνική του στο Euro, έχει έξοδο στην Πρέμιερσιπ.



Η έξοδος του Jesé

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένει επίσης να εισπράξει απ’τον canterano Jesé Rodríguez κι απ’τον Malagueño Isco. Και οι δύο έχουν πολύ προβολή στο Calcio. Για τον canario, η Roma έχει κάνει το πρώτο βήμα για την απόκτησή του, αν κι ακόμη βρίσκεται μακριά απ’την οικονομική συμφωνία. Ο Isco Alarcón έχει επίσης μνηστήρες την ιταλική αγορά, αν κι ο ταλαντούχος παίκτης θέλει να συνεχίσει να δοκιμάζει την τύχη του στην ομάδα.


Το καλοκαίρι στο madridista σπίτι θα’ναι πολύ έντονο όσον αφορά αφίξεις κι αποχωρήσεις. Η Ρεάλ Μαδρίτης σχεδιάζει να κάνει ένα σημαντικό λίφτινγκ στην πρώτη ομάδα. Ο Florentino έχει υποσχεθεί στον Ζιντάν ένα ρόστερ πρωταθλητή κι ανταγωνιστικό. Απ’τον επάνω όροφο τώρα βγαίνουν καπνοί.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.