News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πέθανε ο Luis Palmero, ένας ιστορικός της ακαδημίας της Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Του David G. Medina

Πρότεινε, μεταξύ πολλών άλλων, τους Jesé και Morata

Ο Morata θρήνησε το θάνατο του στον λογαριασμό του στο Twitter και διαβεβαίωσε ότι ήταν «κάποιος σημαντικός» στην καριέρα του

«Ο Luis Palmero έχει πεθάνει, ένας σπουδαίος άνθρωπος και πολύ καλός επαγγελματίας. Κάποιος πολύ σημαντικός στην καριέρα μου. Αναπαύσου εν ειρήνη. Ευχαριστώ για όλα». Άλβαρο Μοράτα (@AlvaroMorata) 29 Ιουνίου του 2016



Πέθανε ο Luis Palmero, ένας απ’τους ισχυρούς άνδρες της ακαδημίας της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Ένας απ’τους βασικούς εργαζόμενους στο παρασκήνιο (μαζί, για παράδειγμα, με τον Antonio Mezquita) για την άφιξη των κορυφαίων ταλέντων στις χαμηλότερες τάξεις του λευκού club. Μάλιστα, τίποτα δεν συνέβαινε στην ακαδημία, χωρίς την έγκριση του Palmero, ο οποίος συνέβαλε στην άφιξη μερικών απ’τους μεγάλους παίκτες στην πρόσφατη ιστορία της Μαδρίτης.

Μεταξύ των ανακαλύψεών του ξεχωρίζει ο Jesé, καθώς ο Palmero ήταν το κλειδί έτσι ώστε ο canario ν’αφήσει την Huracán και να στρατολογηθεί στις τάξεις της Μαδρίτης, όπου έχει κερδίσει ήδη δύο Champions League. Ένα άλλος για του οποίου την απόκτηση εργάστηκε είναι ο Álvaro Morata, που ήρθε στα 15 του, μετά από δύο χρόνια στις ακαδημίες της Ατλέτικο.


Αποτέλεσε ουσιαστικά τον επικεφαλής των ανιχνευτών στην περιοχή της Μαδρίτης και, μετά από ένα πέρασμα απ’την Βιγιαρεάλ, επέστρεψε για να δουλέψει και πάλι στην λευκή ακαδημία απ’τα χέρια του Michel, ο οποίος γνώριζε καλά την ικανότητά του να ανακαλύπτει τα ταλέντα. Ο Σύνδεσμος των βετεράνων της οντότητας ανέφερε το θάνατό του στα κοινωνικά δίκτυα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.