News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δεν έδειξε τις προθέσεις του ο Στραματσόνι

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Δεν έδειξε τις προθέσεις του ο Στραματσόνι Αποφασισμένος για την πρόκριση είναι ο Παναθηναϊκός, με το μυαλό όλων να είναι στο παιχνίδι με την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Δεν έδειξε τις προθέσεις του στην προπόνηση ο Στραματσόνι.


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, με την πρόκριση να είναι το μόνο που έχουν στο μυαλό τους οι «πράσινοι».

Ο Αντρέα Στραματσόνι είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά, πριν του γνωστού τραυματία Τελάντερ, με τον Ιταλό τεχνικό πάντως να μην ανοίγει τα χαρτιά του, αναφορικά με το πως θα παρατάξει την ομάδα του.

Στο δίτερμα με το οποίο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης, οι παίκτες αγωνίστηκαν «ανακατεμένοι», με το σύστημα και τα πρόσωπα να ξεκαθαρίζουν προφανώς στην προπόνηση της Τετάρτης, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Η συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένη για τις 12.00 το μεσημέρι στη Λεωφόρο, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση που θα γίνει στις 18.30 στο Κορωπί.

Όσον αφορά την ΑΪΚ, η συνέντευξη Τύπου της ομάδας θα διεξαχθεί στις 20.30 στο «Απόστολος Νικολαϊδης», ενώ αμέσως μετά στη Λεωφόρο θα πραγματοποιηθεί και η προπόνηση των Σουηδών επί ελληνικού εδάφους.


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.