News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ginés Carvajal και José Ángel Sánchez συζητούν την αποχώρηση του Jesé

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Του Pablo Polo

Συνάντηση στο ξενοδοχείο Meridien Joseph του Columbus



Ο εκπρόσωπος του Jesé Rodríguez, Ginés Carvajal, κι ο γενικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, José Ángel Sánchez, συναντήθηκαν το πρωί στο ξενοδοχείο Meridien Joseph του Columbus, μελετώντας το μέλλον του canario ποδοσφαιριστή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε προειδοποιήσει μέσω του Ζινεντίν Ζιντάν ότι θα πρέπει να μιλήσει με τον Jesé και η πρώτη σοβαρή επαφή συνέβη σήμερα το πρωί στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έχει ταξιδέψει ο εκπρόσωπος του παίκτη για να επιταχύνει τις συνομιλίες και να επιτευχθεί η καλύτερη συμφωνία για τα δύο μέρη.

Η επιθυμία του Jesé Rodríguez ήταν να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αφού άκουσε τα λόγια του Ζιντάν, ο οποίος τον συμβούλεψε να ψάξει μια ομάδα στην οποία θα’χει περισσότερα λεπτά, αρχίζει να συνηθίζει στην ιδέα ότι το καλύτερο για το μέλλον του είναι μια αλλαγή αέρα.

Η ιδέα της Ρεάλ Μαδρίτης, κι επίσης του μάνατζερ του παίκτη, είναι να επεκτείνει τη σύμβαση του παίκτη (λήγει το επόμενο καλοκαίρι) και μετά να εξετάσει την αποχώρησή του, είτε με τη μορφή δανεικού είτε με πώληση με οψιόν επαναγοράς, μια πιθανότητα που δεν απορρίπτεται. Ο canario έχει σημαντικές προσφορές απ’την Premier κι επίσης κι από άλλους μεγάλους της la Liga.


Η συνάντηση, καταγεγραμμένη απ’τη MARCA, πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο τόνο και μετά απ’αυτήν, τόσο ο José Ángel Sánchez όσο κι ο Ginés Carvajal μπήκαν μαζί σ’ένα αυτοκίνητο και πήγαν σ’ένα άλλο τμήμα της πόλης, όπου απόψε η Μαδρίτη παίζει το πρώτο της παιχνίδι της προετοιμασίας, εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.