News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Καλωσόρισες Alvaro!"

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Του Pablo Polo

Ο Morata εντάσσεται στις προπονήσεις κι ο Florentino Perez τον υποδέχεται


Ο Alvaro Morata έχει ολοκληρώσει την πρώτη του προπόνηση υπό τις εντολές του Ζιντάν. Το έκανε μαζί με τον Sergio Diaz και τον Lucas Vázquez, τις άλλες δύο τελευταίες προσθήκες στη συγκέντρωση της ομάδας στο Μόντρεαλ. Στο τέλος της προπόνησης, οι παίκτες κατευθύνθηκαν προς τ'αποδυτήρια, αλλά πριν φτάσουν τους περίμενε ο Florentino Perez. Τον χαιρέτησαν ένας προς ένα, μέχρι που έφτασε ο πρώην της Γιουβέντους μαζί με τον Lucas Vázquez. Εν την παρουσία του Ζιντάν, ο Morata σταμάτησε για να χαιρετήσει τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Μια αγκαλιά και μια μικρή κουβέντα μεταξύ παίκτη και πρόεδρου. Οι δύο τους έδειξαν πολύ στοργικοί.

Ο Morata υπολογίζεται απ'την Ρεάλ Μαδρίτης. Τουλάχιστον αυτό είναι το μήνυμα που μεταδίδεται απ'τον σύλλογο. Απομένει μεγάλο καλοκαίρι και οι προσφορές δεν θα λείψουν για τον παίκτη, αλλά σήμερα η ιδέα είναι ότι ο Morata κερδίζει τη θέση με τον Ζιντάν. Ο προπονητής συνομίλησε ήδη με το εννέα κατά την άφιξη του στο ξενοδοχείο το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Morata ολοκλήρωσε την προπόνησή του ως ένας ακόμα. Μόλις που έχει απολαύσει τις διακοπές, μετά το Euro, αλλά ο Γάλλος τον θέλει έτοιμο σκεπτόμενος τον τελικό του Super  Cup στις 9 Αυγούστου.

Ο Morata δήλωσε κατά την άφιξή του: "Είναι εκπληκτικό να'μαι και πάλι εδώ. Είναι ένα όνειρο κι ανυπομονώ να επιστρέψω στην δουλειά με όλον τον ενθουσιασμό του κόσμου. Ανυπομονώ  να ξεκινήσω. Ο Ζιντάν εργάζεται σκληρά και κάνει πολλή σωματική εργασία. Ήταν δύο καταπληκτικά χρόνια στη Γιουβέντους, στα οποία έμαθα πολλά και μπορώ μόνο να  ευχαριστήσω για τα πάντα, γιατί αν δεν ήταν, θα ήμουν εδώ".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.