News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane περιβάλει τα παιδιά του

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Του Pablo Polo

Οι νεαροί βλέπουν στον Γάλλο μια ουσιαστική υποστήριξη

Όλοι ελπίζουν να πείσουν τον Zizou και να κερδίσουν μια θέση στην πρώτη ομάδα



Ο Ζινεντίν Ζιντάν, πάνω απ’τις ενισχύσεις, έχει εμμονή με την εξεύρεση μια ενωμένης ομάδας. Στο κλαμπ, έχει διαπιστωθεί ότι η ατμόσφαιρα που επικρατεί σ’αυτό το ρόστερ δεν έχει υπάρξει εδώ και καιρό.

Ο ίδιος ο Florentino Perez, ενώ παρακολουθούσε σε μια προπόνηση πώς κατευθύνονται οι παίκτες στα αποδυτήρια αστειευόμενοι, το ομολόγησε σ’έναν συνεργάτη του συλλόγου. «Η αλήθεια είναι ότι απ’το 2001 δεν έχω δει μια τόσο ενωμένη ομάδα, τα πάνε όλοι καλά», διαβεβαίωσε ο πρόεδρος.

Ο Zizou έχει συμβάλει στην ενίσχυση αυτών των δεσμών. Απ’τη μία πλευρά, όλοι τον θαυμάζουν και τον σέβονται, αλλά αυτός έχει προσπαθήσει πάντα να’ναι κοντά τους, και να συμπεριφέρεται σχεδόν σαν ένας πατέρας, ειδικά με τους νεότερους. Αν κι έχει κρατήσει κάποια απόσταση στις ασκήσεις -ως βοηθός του Αντσελότι ήταν ένας ακόμα- τώρα είναι πιο κοντινός κι εγκάρδιος μαζί τους. Φάνηκε και πάλι στο Μόντρεαλ. Ενδιαφέρθηκε για έναν προς έναν για τους παίκτες μετά τα βασανιστήρια που ετοίμασε ο Pintus.

Είναι επίσης περίεργο πώς ο προπονητής φροντίζει στο μέγιστο όλες τις λεπτομέρειες. Μ’αυτόν που ήταν πιο ψυχρός σ’αυτήν την στιγμή, ήταν ο γιος του Enzo, που κάνει την προετοιμασία μαζί του. Ένα χτύπημα στην πλάτη στον Morata, ένα στον σβέρκο στον Tejero, αστεία με τον Danilo ή τον Μπενζεμά, αγκαλιά στον Lucas Vázquez, επίσης στον Llorente μετά το μεγάλο βασανιστήριο, κι ένα απλό «κόλλα το» με τον Enzo Zidane.

Ευγνώμονες

Οι νέοι εκτιμούν όλη την αγάπη που τους δίνει ο Ζιντάν από τότε που εντάχθηκαν στην πρώτη ομάδα για να ταξιδέψουν στο Μόντρεαλ. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι με τους παίκτες της πρώτης ομάδας και με τον Γάλλο. Και κανείς δεν θέλει να φύγει. Ξέρουν ότι θα πρέπει να παλέψουν πολύ σκληρά για μια θέση, αλλά δεν παραιτούνται ούτε χάνουν την ελπίδα.

Για παράδειγμα, ο Mariano έχει δώσει ένα χτύπημα στο τραπέζι. Ο Δομινικανός υπήρξε μία απ’τις αποκαλύψεις για το τεχνικό τιμ, κι έχει δείξει ότι έχει αρκετή ποιότητα για να παίξει στη Μαδρίτη. Όπως κι ο Marcos Llorente, ο οποίος έχει ήδη ενημερώσει τους λευκούς ηγέτες για την επιθυμία του να μείνει και ζήτησε, μέχρι στιγμής, να μην εξετάσουν προσφορές γι’αυτόν.


Τώρα, ο σύλλογος σκοπεύει να υπολογίσει πολύ όλες τις κινήσεις της αγοράς. Αν δεν έχει έρθει κανείς άλλος, πέρα απ’το ότι ακόμα περισσεύει κάποιος, είναι επειδή μια απ’τις προτεραιότητες της Μαδρίτης και του Zizou είναι να μην χαλάσουν το καλό οικοσύστημα που δημιουργήθηκε στην ομάδα. Χθες το βράδυ στο Columbus, ο Ζιντάν δεν απέκλεισε, ωστόσο, τον Pogba καθώς «μέχρι τις 31 Αυγούστου μπορούν να συμβούν τα πάντα».
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.