News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino Perez κλείνει την πρώτη μεταγραφή του: ο José Ángel Sánchez συνεχίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Ο γενικός διευθυντής είχε προγραμματίσει την αποχώρησή του

Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, μορφή κλειδί στην καθημερινή ζωή του ιδρύματος, αποφάσισε να μείνει ένα ακόμη χρόνο παρά το γεγονός ότι είχε ρίξει την αποχώρησή του μόλις πριν από ένα μήνα



Ο γενικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, José Ángel Sánchez, θα συνεχίσει στο σύλλογο τουλάχιστον ένα ακόμη έτος. Ο Florentino Perez, ως εκ τούτου, δεν θα πρέπει να ασχοληθεί με την αντικατάσταση του διευθύνοντος συμβούλου του, ενός σημαντικού στελέχους για τον πρόεδρο, καθώς είναι υπεύθυνος για την οργάνωση του συλλόγου κι έχει τον έλεγχο σ’όλους τους τομείς, απ’τον αθλητικό, όπου είναι ο υπεύθυνος να διαπραγματεύεται τις μεταγραφές, μέχρι τον οικονομικό.

Λίγο μετά τον τελικό του Μιλάνου, που κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης, στο σύλλογο θεωρούνταν δεδομένη η αποχώρηση του José Ángel Sánchez, ο οποίος στόχευε να πάει να εργαστεί στο Gestifute, την εταιρεία εκπροσώπησης του Πορτογάλου παράγοντα Jorge Mendes, με τον οποίο διατηρεί μια στενή σχέση. Όπως αναφέραμε σ’αυτή την εφημερίδα, αν ο Sánchez αποφάσιζε τελικά ν’αποχωρήσει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης, είχε προγραμματίσει να πάρει μαζί του μέρος του επιτελείου του. Μεταξύ αυτών των ανθρώπων είναι η Begoña Sanz, την οποία διόρισε αναπληρώτρια γενική διευθύντρια του συλλόγου, ένας διορισμός που δεν ήταν της ιερής αφοσίωσης του Florentino κι ακόμη λιγότερο του Manuel Redondo, διευθυντή του Γραφείου της Προεδρίας, ο οποίος έβγαλε μια κραυγή όταν το έμαθε. Ένα άλλο πρόσωπο της εμπιστοσύνης του Sánchez είναι η Julia Gonzalez, η αποτελεσματική και πιστή γραμματέας, με την οποία έχει συνεργαστεί για περισσότερες από δύο δεκαετίες.

Ωστόσο, ο εκτελεστικός πείστηκε τελικά απ’τον Florentino να μείνει εργαζόμενος στην Concha Espina, το οποίο χωρίς αμφιβολία είναι μια ανακούφιση για τον πρόεδρο της Μαδρίτης, ο οποίος εμπιστεύονταν ανέκαθεν τον Sánchez -ήταν μαζί του στην πρώτη του θητεία και τον διατήρησε στην δεύτερη, παρά το γεγονός ότι εργάστηκε στο μεταξύ με τον Ραμόν Καλντερόν. Επιπλέον, κι όπως είναι λογικό, ο πρόεδρος δεν θα πρέπει να ψάξει για κάποιον αντικαταστάτη, το οποίο τη σήμερον ημέρα είναι αρκετά πολύπλοκο και που ο ίδιος μπορεί να σκέφτεται να κάνει με, τουλάχιστον, περιθώριο ενός έτους.


Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει περάσει αρκετές βδομάδες θεσμικά σταματημένη, περιμένοντας να διευθετήσει πρώτα την παραμονή του José Ángel Sánchez στο σύλλογο. Για την ώρα, οι blancos ουσιαστικά δεν έχουν κινηθεί στην μεταγραφική αγορά, καθώς η μόνη επιχείρηση που έχουν ολοκληρώσει είναι η επαναγορά του Álvaro Morata απ’την Γιουβέντους. Επιπλέον, βρίσκονται εν αναμονή μιας τελικής επίλυσης της υπόθεσης της FIFA, εξαιτίας της οποίας μπορούν να περάσουν δύο μεταγραφικές περιόδους μεταφοράς χωρίς να είναι σε θέση να αγοράσουν παίκτες, ένα ζήτημα που αφορά πολύ άμεσα τον γενικό διευθυντή του συλλόγου.


Ο Σάντσες δεν είχε πάντα τις καλύτερες σχέσεις με άλλα σημαντικά μέλη της λευκής ιεραρχίας όπως τον Manuel Redondo, με τον οποίο βρίσκεται εδώ και καιρό σ’ένα υπόγειο πόλεμο. Παρά τη γνώμη ορισμένων εκ των στενότερων συνεργατών του, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάντα πολύ εμπιστοσύνη στον Sánchez, πρώτα σε εμπορικά θέματα, καθώς τον θεωρεί έναν πολύ καλό διαπραγματευτή και πολύ ικανό στο να προβάλλει το εμπορικό σήμα του συλλόγου, κι αργότερα, στην εποχή πλέον του Μουρίνιο, επίσης ως μια σημαντική μορφή στην αθλητική οργάνωση.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.