News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane ξεκινά με τον Morata

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Του Pablo Polo

Ο επιθετικός ξαναφοράει τα λευκά μετά από δύο χρόνια στην Γιούβε

Ο Γάλλος προπονητής αρχίζει το νέο πρότζεκτ του εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν



Ηλιοβασίλεμα πάνω απ’τον Ζινεντίν Ζιντάν στο Οχάιο. Ο Γάλλος ξεκινά σήμερα το απόγευμα στο Columbus (19.30, 02.30 στην Ελλάδα) το πρότζεκτ του. Ήταν το όνειρό του. Από τότε που άρχισε να προπονεί, η ιδέα της προπόνησης της Μαδρίτης τον γοήτευε, αλλά δεν ήθελε ποτέ να’ναι όπως ήταν: στη μέση της σεζόν, αντικαθιστώντας έναν συνάδελφο και μ’ένα πρότζεκτ που δεν είναι δικό του.

Τώρα ο Ζιντάν ξεκινά απ’το μηδέν, με τον κόσμο του και μ’ένα πρότζεκτ περισσότερο στα μέτρα του. Του λείπουν σημαντικοί παίκτες, αλλά θέλει ν’αρχίσει να βλέπει τους παίκτες του σε δράση πριν απ’το κλείσιμο όλων των απορρίψεων ενόψει της σεζόν.

Η μεγάλη είδηση ​​είναι αναμφίβολα το ντεμπούτο του Άλβαρο Μοράτα. Ο επιθετικός, μετά την εξέλιξή του ως παίκτης της Γιούβε, θα φορέσει και πάλι τα λευκά. Μένει να μάθουμε αν ο canterano θα παίξει τελικά μαζί με τον Μπενζεμά. Ο Γάλλος αποσύρθηκε χθες πριν την τελευταία προπόνηση στο Μόντρεαλ μπροστά σε 2.500 θεατές. Ωστόσο, ήταν μόνο μια φοβία, ο παίκτης εγκατέλειψε την προπόνηση κάπως καταπονημένος μετά απ’όλα τα βασανιστήρια της εβδομάδας και θα παίξει 45 λεπτά στο φιλικό.

Ο προπονητής έχει δοκιμάσει και με τους δύο φορ αυτές τις τελευταίες ημέρες, αλλά το έκανε επίσης και χωριστά και η ιδέα του Zizou είναι να δώσει λεπτά σε σχεδόν όλους τους παίκτες του. Περισσότερο απ’την επιλογή των παικτών, ο προπονητής θα επηρεάσει το 4-4-2. Χωρίς παίκτες όπως τους Modric, Kroos, Ράμος και Κριστιάνο είναι δύσκολο να εξαχθούν πολλά συμπεράσματα, αλλά φαίνεται ότι ποντάροντας στους Μπενζεμά και Morata ο Γάλλος προκρίνει αυτό το σύστημα κατά την έναρξη της προετοιμασίας.

Έτσι μένει να δούμε τα άλλα νέα πρόσωπα. Υπάρχει μεγάλη προσδοκία στο κλαμπ για τον Marco Asensio, έναν παίκτη που αρέσει πολύ μέσα στη λευκή οντότητα. Στην περασμένη προετοιμασία ο mallorquín έδειξε ήδη μεγάλα σημάδια της ποιότητάς του φορώντας τα λευκά και θάμπωσε μέρος της διοίκησης του madridista club.

Απ’τις νέες προσθήκες, ο Sergio Díaz, ο οποίος θα παίξει στην Castilla, θα’χει επίσης λεπτά, αλλά είναι περίπλοκο για τον Mariano, ο οποίος πέρασε λίγες μέρες δουλεύοντας μόνος στο γυμναστήριο.

Είναι ένα φιλικό έτσι ώστε να λάμψουν περισσότεροι από έναν παίκτες μπροστά στον Ζιντάν. Αυτή είναι η περίπτωση του Marcos Llorente, ο οποίος εξακολουθεί να’ναι πεπεισμένος ότι μπορεί να κερδίσει μια θέση στην πρώτη ομάδα του Γάλλου ως αντικαταστάτης του Casemiro. Τα παιδιά, Tejero, Lienhart, Febas ή Enzo Zidane, θα’χουν επίσης λεπτά για να αποδείξουν την ποιότητά τους.

προετοιμασία

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιδιώκει μόνο να μαζέψει βενζίνη για τον τελικό του Super Cup στις 9 Αυγούστου. Μάλιστα, στο προπονητικό επιτελείο, αναμένεται οι παίκτες να πληρώσουν την προσπάθεια στο Μόντρεαλ. Την τελευταία προσπάθεια, χωρίς να πάμε παραπέρα, στην προπόνηση στο Στάδιο Saputo del Montreal Impact. Ο Pintus, μετά από μια ώρα ασκήσεων και τακτικής εργασίας με τον Ζιντάν, έστειλε τους παίκτες για τρέξιμο για μισή ώρα. Οι ποδοσφαιριστές τέλειωσαν με τις δυνάμεις τους στο όριο για να πάνε στο ξενοδοχείο και να ξεκουραστούν πριν ταξιδέψουν στο Οχάιο, Columbus.

Ο Zizou έχει 27 παίκτες, 22 του γηπέδου και 5 τερματοφύλακες, για την αναμέτρηση τα ξημερώματα. Ο Γάλλος προπονητής θα εκμεταλλευτεί το παιχνίδι για να δώσει λεπτά στο μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ και, κατά συνέπεια, να μοιράσει τους παίκτες και να αποφύγει την υπερφόρτωση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει δύο αγώνες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι και στις 3 Αυγούστου τη Μπάγερν, όπου θα συναντηθεί ξανά με τον Carlo Ancelotti. Όλες οι αναμετρήσεις στο πλαίσιο του International Champions Cup.



Ο Μπενζεμά θα παίξει μόνο 45 λεπτά

Ο Karim Benzema δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την τελική προπόνηση στο Μόντρεαλ. Ο Γάλλος, όπως συνέβη και μ’άλλους παίκτες της πρώτης λευκής ομάδας, υπέφερε την σκληρότητα της προετοιμασίας που επινοήθηκε απ’τον Antonio Pintus και τον Ζινεντίν Ζιντάν και μπροστά στην εμφάνιση κάποιων μυϊκών ενοχλήσεων, ο Γάλλος αποφάσισε να σηκώσει το πόδι και να μην ολοκληρώσει την τελευταία προπόνηση στο καναδικό έδαφος.

Ενόψει του αγώνα που θα παίξει η Ρεάλ Μαδρίτης στο Columbus ενάντια στην PSG του Unai Emery, τόσο ο Ζιντάν όσο κι ο Μπενζεμά δεν θέλουν να ζορίσουν τη μηχανή. Αναμένεται να παίξει μόνο ένα απ’τα δύο ημίχρονα του παιχνιδιού. Ο προπονητής επιδιώκει την καλή ετοιμασία των παικτών του, αλλά δεν θέλει να διακινδυνεύσει ούτε στο ελάχιστο μπροστά στην πιθανότητα κάποιου τραυματισμού που θα θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή οποιουδήποτε απ’τους παίκτες του στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στις 9 Αυγούστου.

Ο Μπενζεμά αισθάνθηκε κουρασμένος μυϊκά στο Μόντρεαλ κι αποφάσισε να σταματήσει πριν ζοριστεί χωρίς λόγο, μπροστά στον κίνδυνο ενός πιο σοβαρού σωματικού προβλήματος.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.