News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Valverde, το τελευταίο κόσμημα, φτάνει αυτή την εβδομάδα στη Μαδρίτη

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Του Víctor Mata

Ο νεαρός Ουρουγουανός θα παίξει στην Castilla την επόμενη σεζόν



Ο Federico Valverde έκλεισε στις 22 Ιουλίου τα 18, μια ενηλικίωση που θα γιορταστεί με την επικείμενη άφιξή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει προγραμματιστεί ο νεαρός Ουρουγουανός να φτάσει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας αυτές τις μέρες και να ενσωματωθεί στην λευκή πειθαρχία, σ’αυτή την περίπτωση, στην ομάδα στην οποία θα παίζει την επόμενη σεζόν, στην Castilla.

Ο μέσος, ο οποίος μπορεί να παίξεις ως εσωτερικός δεξιός, έρχεται απ’την Πενιαρόλ, σύλλογο της χώρας του, στον οποίο έχει παίξει απ’τα 12. Ο παίκτης, ο οποίος είναι διεθνής με τις χαμηλότερες κατηγορίες, θα ενταχθεί στην ομάδα του Solari, και θα’ναι μαζί με τους συμπαίκτες όπως τον Παραγουανό Sergio Díaz, ο οποίος κάνει την προετοιμασία με την πρώτη ομάδα.


Τον Valverde τον αποκαλούν El Pajarito για τον τρόπο που τρέχει, και είναι ένας παίκτης με μεγάλη ικανότητα στο κουβάλημα της μπάλας και καλή προώθηση. Ο παίκτης ήταν περιζήτητος από πολλούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως τις Barcelona, Άρσεναλ, United ή Τσέλσι. Τελικά, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εξασφαλίσει τις υπηρεσίες ενός απ’τους νεαρούς υποσχόμενους του Νοτιοαμερικανικού ποδοσφαίρου για τη θυγατρική.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.