News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane και GPS, πάνω απ'τους παίκτες

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Του Pablo Polo

Ο προπονητής παίρνει τα ηνία των προπονήσεων όταν υπάρχει μπάλα

Οι συσκευές ελέγχουν μέσω δορυφορικών την ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών  


Ο Ζιντάν παίρνει τα ηνία της ομάδας. Μετά από τρεις μέρες με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, επικεφαλής της ομάδας, ο προπονητής έπιασε τη μπάλα για να την δώσει στους παίκτες. Ξεκίνησε ένα άλλο σωματικό βάσανο, αλλά πιο υποφερτό για τους παίκτες. Δεν υπήρχε κανένας τρόπος για τους παίκτες να μειώσουν το έμβολο, παρακολουθούνται συνεχώς. Απ'τη μία πλευρά, το άγρυπνο μάτι του Ζιντάν, ο οποίος αυτή τη φορά δεν χάνει λεπτομέρεια κάθε κίνησης με τη μπάλα, των παικτών του. Δεν σταματά να ενθαρρύνει και να διορθώνει τους δικούς του. Σε περίπτωση που ξεφύγει κάτι απ'τον Ζιντάν, τα δεδομένα ανάπτυξης των παικτών του θα καταχωρηθούν στη βάση δεδομένων που χειρίζεται το προπονητικό επιτελείο για την φυσική κατάσταση των παικτών του.

Πριν απ'την έναρξη της προπόνησης, το ρόστερ πέρασε απ'το αυτοσχέδιο γραφείο των  προπονητών φυσικής κατάστασης. Πάνω σ'ένα μικρό πτυσσόμενο τραπέζι ήταν τα GPS, με το όνομα του κάθε παίκτη. Η συσκευή τοποθετήθηκε μέσα σε μια τσέπη που έχουν οι θερμικές φανέλες που φορούν οι παίκτες κάτω απ'το σετ προπόνησης.

Χάρη στο GPS, όλες οι κινήσεις, ταχύτητα και χιλιόμετρα του κάθε παίκτη καταγράφονται. Είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται ήδη από σχεδόν όλες τις ομάδες της Primera. Μουρίνιο, Μπενίτεθ κι Αντσελότι χρησιμοποίησαν ήδη αυτό το σύστημα.

Με την υπόλοιπη ομάδα δεν προπονήθηκε ούτε ο Asensio, ο οποίος έμεινε στο γυμναστήριο, ούτε ο Keylor Navas, ο οποίος συνεχίζει να δουλεύει έξω απ'την ομάδα. Ο τερματοφύλακας ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο μετά απ'τη χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα και είναι έξω για το Super Cup στις 9. Ούτε ο παίκτης της Castilla Achraf προπονήθηκε, καθώς δούλεψε επίσης στο γυμναστήριο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.