News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Tottenham θέλει τον Isco

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Της Patricia Terroba

Η αγγλική ομάδα θα υποβάλει μια προσφορά για τον Malagueño, σύμφωνα με την Daily Mirror

Ο Malagueño θέλει να μείνει στη Μαδρίτη και δεν αξιολογεί μια αλλαγή σκηνικού



Ο Ζιντάν επανέλαβε τις τελευταίες ημέρες ότι η μεταγραφική αγορά δεν έχει κλείσει, κι ότι μέχρι τις 31 Αυγούστου μπορούν να συμβούν τα πάντα. Ο Γάλλος προπονητής κατέστησε σαφές ότι δεν θα υπάρξουν προσθήκες, αλλά ότι οι πόρτες του λευκού club είναι ανοιχτές για πιθανές αποχωρήσεις.

Χθες, μετά τη νίκη επί της Θέλτα, ο Γάλλος είπε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη δουλειά του James, κι ότι ο Κολομβιανός δεν επρόκειτο να φύγει απ’το σύλλογο. Κι όλα τα βλέμματα κατευθύνθηκαν στη συνέχεια στον Isco. Είναι ένας απ’τους παίκτες που έχουν ακουστεί αυτό το καλοκαίρι για αποχώρηση απ’το λευκό σύνολο, και σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mirror, η Τότεναμ θα παρουσιάσει μέσα στις επόμενες μέρες μια προσφορά για τον Malagueño.

Αλλά ο Isco δεν θέλει να φύγει. Ο παίκτης είναι ικανοποιημένος στη Μαδρίτη, θέλει να συνεχίσει να παλεύει για να κερδίσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα, και δεν αξιολογεί αυτή τη στιγμή μια αλλαγή σκηνικού. Επιπλέον, έχει την εμπιστοσύνη του Ζιντάν, ο οποίος είναι ικανοποιημένος μαζί του, κι ακόμα, τον Ιούνιο, δήλωσε ότι «ο Isco δεν πρόκειται να φύγει απ’τη Μαδρίτη».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.