News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια ακόμα σφαίρα για τον Morata

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Της Patricia Terroba

Ο canterano ψάχνει σήμερα να βάλει το πρώτο επίσημο γκολ του σ’αυτή τη δεύτερη θητεία



Ο Álvaro Morata έχει σήμερα εναντίον της Θέλτα μια νέα ευκαιρία να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη λευκή φανέλα σε επίσημο αγώνα. Απ’την επιστροφή του, ο canterano έχει μετατραπεί σ’ένα σταθερό για τον Ζινεντίν Ζιντάν, κι αυτό γιατί με τις απουσίες των Κριστιάνο και Μπενζεμά δεν έχει υπάρξει αγώνας στον οποίο δεν έχει μπει στην αρχική ενδεκάδα ο επιθετικός.

Ο Γάλλος είναι ικανοποιημένος με την απόδοσή του: «Είμαι ικανοποιημένος, σωματικά είναι καλά, είναι καλύτερα και σε μια καλή δυναμική. Παλεύει πάντα, τρέχει, κι αυτό, όταν δεν έχει τη μπάλα, είναι σημαντικό».


"Αλλά υπάρχει κάτι που αντιστέκεται στον Morata: το γκολ. Σκόραρε μόλις ένα γκολ -ενάντια στη Stade de Reims στο Trofeo Bernabéu- στα 370 λεπτά που έχει παίξει. Κανένα σ’επίσημο αγώνα. Και για το 9 της Ρεάλ Μαδρίτης η επαφή με το γκολ είναι απαραίτητη.

Κι αυτό όχι γιατί δεν το προσπάθησε. Κατά της Σοσιεδάδ, ο canterano κατέπληξε τον madridismo. Εξέθεσε μια άψογη φυσική κατάσταση, μια εντυπωσιακή ταχύτητα και μια συντριπτική συμμετοχή στο παιχνίδι. Έκανε τα πάντα σωστά, αλλά δεν είχε και πάλι το γκολ. Σούταρε έως και τέσσερις φορές, τρεις εκ των οποίων στο τέρμα. Αλλά δεν είχε τρόπο να ξεπεράσει τον Rulli.

Άλλη μια ευκαιρία


Ο Morata παραδέχτηκε ότι δεν τον στοιχειώνει το γκολ. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι, με την επιστροφή του Karim και του Cristiano, και χωρίς την ασφάλεια ενός 9 που φέρνει γκολ στη Μαδρίτη, ο canterano έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στον πάγκο. Έτσι, σήμερα, ενάντια στη Θέλτα, ο Morata θα βγει στο γήπεδο με ένα σαφή στόχο: να σκοράρει το πρώτο του γκολ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.