News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Morientes: «Για την Ρεάλ Μαδρίτης ο πρωταρχικός στόχος είναι η la Liga»

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

"Έχει κερδίσει μόνο μία σε οκτώ χρόνια κι αυτό είναι λίγη συγκομιδή"


Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης Φερνάντο Μοριέντες θεωρεί ότι για το madridista σύνολο τη φετινή σεζόν η κατάκτηση της Laliga Santander θα πρέπει να’ναι «ο πρωταρχικός στόχος» έχοντας κατακτήσει μόλις μία κατά τα τελευταία οκτώ χρόνια.

"Για μένα είναι ο πρωταρχικός στόχος. Λένε πάντα ότι το Champions League είναι πιο πάνω και νομίζω ότι είναι ένας τίτλος που θέλει ο καθένας, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει μόνο μία στις οκτώ και αυτό είναι λίγη συγκομιδή για ένα club έτσι δεν μπορεί να περάσει περισσότερο από ένα-δύο χρόνια χωρίς να την κερδίσει", δήλωσε ο Morientes σε δηλώσεις που έγιναν για την «Tag Heuer», μάρκα που συμμετείχε χθες στην Ίμπιζα σε μια εκδήλωση μαζί με τη Laliga.

Ο πρώην επιθετικός αναμένει ένα πρωτάθλημα "πολύ ανταγωνιστικό" κι όπου η FC Barcelona, νυν πρωταθλήτρια, θα’ναι "ο κύριος αντίπαλος". "Να δούμε αν υπάρξει λίγος χώρος πίσω κι αν ενταχθούν οι άλλοι", ευχήθηκε.

Όσο για τον Ζινεντίν Ζιντάν, πιστεύει ότι αντισταθμίζει την απειρία του στους πάγκους με την εμπειρία που διαθέτει των"18 ή 20 ετών ως επαγγελματίας". «Αυτό είναι ένα σημείο υπέρ του κι αυτό δεν το’χει όλος ο κόσμος. Κατέληξε να προσγειωθεί, αλλά η προσγείωση ήταν εξαιρετική λόγω της κατάκτησης του Champions League και λόγω του ότι κατεύνασε μια δύσκολη στιγμή. Τώρα θα πρέπει να συνεχίσει να αποδεικνύει πράγματα, αλλά καλύτερα επιχειρήματα και ρόστερ, δεν πρόκειται να’χεις πουθενά», είπε.

Τέλος, ο Μοριέντες βλέπει τον Κριστιάνο Ρονάλντο νικητή της «Χρυσής Μπάλας». «Όχι μόνο για τα ιδιαίτερα επιτεύγματά του, αλλά και για τα συλλογικά, λόγω του ότι κέρδισε το Champions League και το Euro, τα οποία θα του δώσουν ένα συν που ίσως να μην χρειάζεται, αλλά θα του’ρθει πολύ καλά», είπε.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.