News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Salgado: "Αν θες να κυριαρχήσεις στον κόσμο θα πρέπει να κυριαρχήσεις στη χώρα σου"

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Συμφωνεί με τον Ζιντάν στο να δίνει ύψιστη σημασία στην la Liga



Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης Michel Salgado φάνηκε «σύμφωνος» με τον τεχνικό της λευκής ομάδας, Ζινεντίν Ζιντάν, στο να δίνει την ύψιστη σημασία στην κατάκτηση της Laliga Santander πάνω απ’το Champions League, όπου λόγω της ιστορίας και του παλμαρέ της "θα’χει πάντα πιθανότητες. "

«Συμφωνώ με τον Zizou. Το Champions League είναι κάτι το ιδιαίτερο στη Ρεάλ Μαδρίτης, αισθάνεται ότι της ανήκει κι ότι οι οπαδοί, το κλαμπ και οι παίκτες αισθάνονται κάτι το ιδιαίτερο, αλλά αν θες να κυριαρχήσεις στον κόσμο αυτό περνά απ’το να κυριαρχήσεις στη χώρα σου και η Laliga είναι ξεχωριστή», παραδέχτηκε ο Salgado, σε δηλώσεις που έγιναν για την «Tag Heuer», μάρκα που συμμετείχε χθες στην Ίμπιζα σε μια εκδήλωση μαζί με τη Laliga.


Επιπλέον, ο gallego υπενθύμισε ότι "βλέποντας τα δεδομένα των τελευταίων ετών, είναι δύσκολο για τους madridistas να βλέπουν τη Μπάρτσα και την Ατλέτικο Μαδρίτης να κερδίζουν τα πρωταθλήματα". «Ο στόχος πρέπει να’ναι πρώτα το πρωτάθλημα, να γίνει και πάλι ισχυρή στο πρωτάθλημά μας, γιατί στο Champions League θα’χει πάντα τις πιθανότητες επειδή είναι στο DNA της Ρεάλ Μαδρίτης», είπε.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.