News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η αποτυχημένη μεταγραφή του Ignacio Camacho φρέναρε τη μεταγραφή του Isco στη Málaga

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Του Alonso Castilla

Ο Madridista θα’χε παίξει ένα χρόνο δανεικός

Ο Σεΐχης Al Thani είχε προγραμματίσει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα της αγγλικής WesBrom, σύλλογο που παζάρεψε έντονα για τον Camacho, για να πληρώσει το δανεισμό ενός έτους του μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης



Ο Αύγουστος ήταν στα τελειώματα και η Μάλαγα θεωρούσε δεδομένη την έξοδο του Ignacio Camacho με προορισμό την Αγγλία. Θεμελιώδης παίκτης για την ανδαλουσιανή ομάδα, η West Bromwich Albion του έβαλε στο τραπέζι μια προσφορά που δεν μπορούσε ν’αρνηθεί. Την ίδια στιγμή, ένας άλλος παίκτης μπήκε δυνατά στη σκηνή για να καλύψει το κενό. Δεν ήταν άλλος απ’τον Isco. Στο τέλος, ούτε το ένα ούτε το άλλο. Όμως, το δεύτερο θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση που είχε πραγματοποιηθεί το πρώτο.

Ο Isco μελέτησε σοβαρά την επιστροφή στην πατρίδα κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, γνωρίζοντας τότε, ότι ο James Rodríguez -ο ανταγωνιστής- επρόκειτο να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το σχέδιο της Μάλαγα, επιπλέον, ήταν πολύ σαφές. Με τα χρήματα απ’την πώληση του Ignacio Camacho θα μπορούσε να πληρώσει -ένα χρόνο δανεισμού- όλο το μισθό του λευκού μέσου. Όλα ήταν αρκετά προχωρημένα έτσι ώστε να πραγματοποιούνταν η διπλή επιχείρηση, αλλά η αγγλική ομάδα αρνήθηκε να πληρώσει αυτό που ζήτησε ο Σεΐχης Al Thani για τον πρώην της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο ιδιοκτήτης της Μάλαγα είχε ενημερωθεί αμέσως, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, για το τι συνέβη με τον Camacho. «Μου ζήτησε να φύγει και σέβομαι την απόφασή του», έγραψε σε κάποια στιγμή, εξηγώντας αργότερα ότι "μέχρι στιγμής, αυτό το θέμα δεν έχει αποφασιστεί και η απόφαση ήταν στο χέρι του παίκτη. Δεν υπάρχει χρόνος για να πάρουμε άλλον παίκτη. Η καθυστέρηση δεν ενδιαφέρει την ομάδα μας. Ζητάμε επίσης σεβασμό".



Το κλείσιμο του ματιού του Σεΐχη

Αλλά η West Bromwich Albion, η οποία πρόσφερε στον Ignacio Camacho ένα θεαματικό συμβόλαιο, δεν ήρθε σε συμφωνία με τον Σεΐχη, ο οποίος δεν διευκόλυνε σε καμία στιγμή τη μεταγραφή. Τελικά, στις 31 Αυγούστου, ο Al Thani ενημέρωσε για την τελική έκβαση της ιστορίας: "Ικανοποιημένος με την παραμονή του Camacho, ενός απ’τους αρχηγούς μας και σημαντικό μέρος της malaguista οικογένειας".

Μια ημέρα νωρίτερα, όταν υπήρχε ακόμη χρόνος για να καρποφορήσει η διπλή επιχείρηση, ο Al Thani έκανε ένα νεύμα στον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. «Isco, γιε μου. Κάποια μέρα θα επιστρέψεις στη Μάλαγα. Είμαι βέβαιος γι 'αυτό», έγραψε ο εκατομμυριούχος. Προς το παρόν πρέπει να περιμένει. Αυτή η σεζόν είναι κρίσιμη για την τύχη ενός στοιχείου που σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει πολύ ρόλο στις εντολές του Ζιντάν. Και η επιστροφή στο La Rosaleda ποτέ δεν δυσαρέστησε τον Isco.



Η Τότεναμ

Η Τότεναμ εμφανίστηκε επίσης στον ορίζοντα του Isco όταν η μεταγραφική αγορά μπήκε στην τελική ευθεία της. Ο ποδοσφαιριστής εξέτασε την καταλληλότητα του να παίξει σ’έναν απ’τους μεγάλους της Αγγλίας, αλλά το θέμα εξατμίστηκε σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Οι υψηλές απαιτήσεις του Malagueño συγκρούστηκαν μετωπικά με την προσφορά του λονδρέζικου συλλόγου, ο οποίος απάντησε πολύ σύντομα, κι αρνητικά, όταν έμαθε τις επιθυμίες του παίκτη.


Η Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε την πόρτα στον Isco, τόσο για να παίξει στη Μάλαγα όσο και στη Τότεναμ. Η μόνη προϋπόθεση που έθεσε ήταν ότι σε περίπτωση που έφευγε δανεικός, να υπέγραφε ένα νέο συμβόλαιο και μεγαλύτερης διάρκειας. Μια παράταση της δέσμευσης που θα μπορούσε να δει το φως σύντομα. Ο Alarcón έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018, αλλά εδώ και καιρό ο σύλλογος ξεκίνησε ένα γύρο ανανεώσεων που περιλαμβάνει επίσης αυτήν του ταλαντούχου Ανδαλουσιανού.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.