News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η ευρωπαϊκή πρόκληση του James

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Του David G. Medina

O Κολομβιανός ψάχνει το πρώτο του γκολ στο Champions League μακριά απ’το Μπερναμπέου



Δεν φαίνεται ότι ο James Rodríguez θα ξεκινήσει κατά της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Κολομβιανός αστέρας, έχοντας παίξει εναντίον των Εσπανιόλ και Βιγιαρεάλ, στο πρωτάθλημα, είδε όλο το παιχνίδι κατά της Λας Πάλμας καθισμένος στον πάγκο δίπλα στον Ζιντάν. Ούτε το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν βοήθησε έτσι ώστε ο Γάλλος να του δώσει τα τελευταία λεπτά.

Αλλά το λευκό 10 θα περιμένει την ευκαιρία του να’χει κεντρικό ρόλο στο δεύτερο ημίχρονο ενάντια στη Μπορούσια. Το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι το τουρνουά ότι καλύτερο για τον James, είναι αλήθεια, καθώς έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ στα 15 παιχνίδια του στις τρεις σεζόν που βρίσκεται στο ίδρυμα του Chamartin. Και τα δύο γκολ έχουν έρθει, επιπλέον, στο Μπερναμπέου. Το πρώτο, ενάντια στην Ludogorets στη σεζόν 14-15. Το τελευταίο, ενάντια στη Ρόμα στους 16 της περσινής διοργάνωσης.


Εξ ου κι ο Κολομβιανός ψάχνει για το πρώτο του γκολ μακριά απ’το σπίτι. Μέχρι στιγμής, έχει παίξει επτά παιχνίδια (πέντε από αυτά βασικός), χωρίς να’ναι σε θέση να πανηγυρίσει ένα γκολ. Στην πρώτη του σεζόν, μάλιστα, ήταν αδιαμφισβήτητος στην εντεκάδα  σε σημαντικά παιχνίδια, όπως τις επισκέψεις σε Λίβερπουλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους. Δεν σκόραρε, κάτι που ελπίζει να ξεχάσει στο πάντα δύσκολο στάδιο της Μπορούσια.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.